Цветеслава Гълъбова: Шефът на АПИ мачка достойнството си като каскет

.
Цветеслава Гълъбова

Слушах сутринта . И събира от девет кладенеца вода, за да не си подаде оставката, та поне нещичко от себе си като чест да спаси.

Видях му биографията и "експертизата". Не е точно като за шеф на пътна агенция, но това не означава, че е допустимо да бъде публично унижаван. Но, все пак основното си остава неговото решение да стои, мълчи и изпълнява. Както се казва в една приказка от модерния градски фолклор "ти си го избра". Да, така е, изборът дали да сме с гордо вдигната глава и да не позволяваме на никого, ама наистина никого, да ни унижава и тъпче, си е наш. Когато грешиш, си има начин да понесеш отговорност. И да те нарекат публично, с възможност да те види цял народ, "глашатай", след което да чуеш "свободен си" като заповед, не е начинът. Категорично.


От този разговор в студиото разбрах и друго. Шефът на АПИ не е информирал ПИСМЕНО г-жа министърката, че се очаква да има конфликтни точки. Само й бил казал. Ей заради това си има латинска сентенция - Verba volant, scripta manent! Ама кой да чете и да знае. Вижда се, че не е достатъчно да си верен като роб. Щото робите и ги продават, и ги убиват. Ако не физически, поне психически. Жалко...

Психиатърът Цветеслава Гълъбова, Фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...