А. Йорданов: Левски и Ботев са получили онова което заслужават, единият куршум в челото, другият бесилото

александър йорданов

Александър Йорданов евродепутата на СДС разгневи стотици българи с коментара си за Васил Левски. На фона на негова снимка в “Южният парк” на София до паметника на Роналд Рейгън Ал Йо написа:

“Свободата си от турско робство я дължим на САЩ. Това трябва да се знае на днешният ден, а шпионите на Русия като Васил Левски и Христо Ботев са си получили онова за което са се борили, единият куршум в челото, другият бесилото.

Какво почитаме днес, ами почитаме един руски шпионин, който буквално е работил не за освобождението на България от турско робство, а за интереса на Русия и то не само в България, а на целите балкани.

Защо нямаме ясна информация как е изглеждал Левски, да ви кажа ли, защото Русия не са можели да си позволят да се знаят лицата на шпионите им в България по това време.

Гражданско общество не се гради с революционни комитети и това САЩ вече неведнъж са ни го доказвали, дори и с помощта която са ни оказвали, за да се освободим от робството.

Но днес честваме шпионина на Русия, като светиня, защото така искаха от Москва в продължение на толкова много години, защото техните хора трябва да са важни за българите, а не истинските дела на героите, които са оставили всичко в САЩ и са дошли в България, за да дадат гласност и да ни помогнат да се освободим от робството.

Това е петно, леке което честваме днес и трябва да се опомним като народ и да разгласим истината, че Левски не е работил за България и българите, а за Русия и себе си. Питали ли сте се, защо никой не е тръгнал да го освобождава, като е хванат, след като всички са го обичали?

Отговора е ясен лекетата, шпионите на Русия никой не ги обича, затова и нито един българин не се е застъпил за него дори пред съда в София”.

източник

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...