Следвайте "Буднаера" в Телеграм

А. Йорданов: Левски и Ботев са получили онова което заслужават, единият куршум в челото, другият бесилото

александър йорданов

Александър Йорданов евродепутата на СДС разгневи стотици българи с коментара си за Васил Левски. На фона на негова снимка в “Южният парк” на София до паметника на Роналд Рейгън Ал Йо написа:

“Свободата си от турско робство я дължим на САЩ. Това трябва да се знае на днешният ден, а шпионите на Русия като Васил Левски и Христо Ботев са си получили онова за което са се борили, единият куршум в челото, другият бесилото.

Какво почитаме днес, ами почитаме един руски шпионин, който буквално е работил не за освобождението на България от турско робство, а за интереса на Русия и то не само в България, а на целите балкани.

Защо нямаме ясна информация как е изглеждал Левски, да ви кажа ли, защото Русия не са можели да си позволят да се знаят лицата на шпионите им в България по това време.

Гражданско общество не се гради с революционни комитети и това САЩ вече неведнъж са ни го доказвали, дори и с помощта която са ни оказвали, за да се освободим от робството.

Но днес честваме шпионина на Русия, като светиня, защото така искаха от Москва в продължение на толкова много години, защото техните хора трябва да са важни за българите, а не истинските дела на героите, които са оставили всичко в САЩ и са дошли в България, за да дадат гласност и да ни помогнат да се освободим от робството.

Това е петно, леке което честваме днес и трябва да се опомним като народ и да разгласим истината, че Левски не е работил за България и българите, а за Русия и себе си. Питали ли сте се, защо никой не е тръгнал да го освобождава, като е хванат, след като всички са го обичали?

Отговора е ясен лекетата, шпионите на Русия никой не ги обича, затова и нито един българин не се е застъпил за него дори пред съда в София”.

източник

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!