Борисов изгони шефа на АПИ: Защо ми правите номера с винетките? Как може да изкарвате хора на улиците

Как ще плащат от Нови Искър или от Банкя или от съседните места? Репетирате дали ще ви оправя още днеска, или какво? Много бързо ще го оправя и до следобед, това ли искате да ви кажа?“, разгневи се премиерът

Тук ли е шефът на АПИ? Защо ми правите номера, нали знаете колко бързо ще се разправя с вас?

Това запита гневно премиерът Бойко Борисов в началото на редовното правителствено заседание. 

Гневът му бе насочен към шефа на АПИ Георги Терзийски заради въведените винетки за Околовръстното в София и прилещажите към столицата села.  

"Защо ми правите тези нормерца, а? Нали знаеш колко бързо ще се разправя с вас? Как може да ми изкарвате хората на улиците заради някаква глупост", разгневи се Борисов. 

Повод за гнева на премиера е новината, че жителите от Нови Искър излязоха на протест. Това стана, след като се разбра, че винетка трябва да купят близо 20 хиляди софиянци, за да отидат на работа. Причината за това е, че в момента е платено преминаването по целия околовръстен път на София, който разделя столицата от крайните квартали, както и по третокласните шосета към Банкя, Бистрица, Панчарево и Железница. 

"Тези хора гласуват ли на изборите за кмет на София? Гласуват. Тогава какви винетки ще плащат?! Питам, за да знам дали да ви "оправя" още днес! Провокирате ме! Много бързо ли да реагирам сега, или след обяд?", попита гневен министър-председателят. 

Терзийски беше извикан спешно на заседанието на правителството днес. Гневът на Борисов беше толкова голям, че той стана прав пред всички министри и изслуша тирадата на премиера с наведена глава. 

"Искам сега да отидеш при всички тези хора в населените места и като глашатай по три пъти да викаш "Няма да има винетки". Викаш по три пъти, обикаляш и се прибираш", нареди Борисов. 

"Ако още веднъж направите така, че да се задъхам преди Министерския съвет, ще съжалявате", отсече Борисов на шефа на АПИ и го накара да напусне заседанието на Министерския съвет.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...