Алена вече е политически нумеролог

Алена: Борисов и Радев да се готвят за странна съдба при ретроградния Меркурий, а Слави…

.
Тилкова-Алена

Светлана Тилкова, популярна с името Алена вече се изявява като политически нумеролог и астролог. В новото амплоа тя се изявява вече почти година, но последните й коментари окончателно я пращат в полето на политиката. Гостуването й в четвъртък сутрин в студиото на бТВ при Хекимян, беляза специализирането в новата област с остри атаки срещу президента Румен Радев.

Очевидно Алена специализира в този ресор, защото се опита чрез астрологията да обясни, колко много не е прав държавният глава за всичко, което прави. Например участието му в отбелязване 147-годишнината от обесването на Апостола. Именно той носел вина за това, че присъстващи освиркали Цвета Караянчева и Йорданка Фандъкова. Това било обидно и за двете, и за Левски. За немалко българи обаче много по-обидно е, че Караянчева е председател на НС, а Фандъкова – кмет на столицата. Звездите не са ли обадили на Алена тази новина?

Толкова-Алена коментира и телефонния разговор между президента Радев и руския президент Путин. Откъде накъде Радев обсъждал енергийни проекти с Путин, като нямал такива правомощия. И защо по телефона, като това е само някакъв си разговор, в който двама души са от двете страни на линията. 

Алена отдели време и за коронната си дисциплина – ретроградния Меркурий. И предупреди до 10 март да не купуваме телефони, бяла и черна техника. Голяма радост за съответните търговски вериги… 

Фрог нюз

Алена: Борисов и Радев да се готвят за странна съдба при ретроградния Меркурий, а Слави…

Ретроградният Меркурий започна на 17 февруари и ще властва до 10 март. През този период е много вероятно недостатъците на политиците да станат по-видими, но от тях самите зависи дали ще успеят да ги преодолеят. Това сочи прогнозата на астролога Светлана Тилкова – Алена, цитирана от в. “Труд”.

“На всеки от управниците планетата ще “подари” онова, което е сътворил сам преди ретроградността й, не е поправил грешките си при нейната предишна ретроградност и продължава да ги твори инатливо”, тълкува астрологът.

Точният период, в който Меркурий е ретрограден в Риби, е от 17 февруари, 02.54 ч. – 10 март 2020 г. – 05.49 ч.


До 10 март, когато Меркурий е ретрограден, трябва да се внимава с думите и делата, които могат да имат разрушителен характер

“Ретроградността на планетите ни посочва собствените ни недостатъци, които духът не е успял да преодолее в едно или повече минали прераждания. Всъщност възвратното движение на планетите по техните орбити, при което те се връщат в предходното зодиакално съзвездие, се нарича ретроградно в астрофизиката и има своето тълкуване в астрологията”, уточнява Алена.

Тя допълва, че ако образуваните аспекти на планетата с другите планети са позитивни, човек има шанс да промени своите отрицателни качества, засилени от ретроградността на планета. Ако обаче аспектите са неблагоприятни, шансът за положително развитие е минимален, дори на теория.

“Подчертавам, че комбинацията на ретрограден Меркурий с Уран и годината на Плъха може да е както мощно градивна, така и стихийно разрушителна. Затова е редно да се внимава с думите и делата, особено от страна на държавните мъже”, казва Алена.

Премиерът Бойко Борисов издържал предишните ретроградни движение на Меркурий, като се въоръжил с търпение.

“Ако продължи да поддържа този начин на поведение, изпитанията, които му поднася Меркурий, са лесно преодолими. Годината му съвпада с годината на Уран, носител е на трудности, които надмогва”, уточнява астрологът.

По думите й конфликтът между него и президента Румен Радев набира едностранна скорост във вреда на държавния глава.

“За да няма конфликт, е редно, при това първо за годината ретроградно движение на Меркурий, президентът Радев да осъзнае какво е подадена за помирение ръка”, тълкува Алена.

Меркурий няма да е благосклонен и към Слави Трифонов, ако не се съобрази с периода.

“Трифонов има съдбовен път, който изисква да живее извън родината си. Така и не го спази и затова премина през не малко изпитания. Поредната партия е учредил в негова лична година на общуване, в месец на промени, в ден на неподходящи познанства, които имат силата да го провалят. Ако реши да регистрира партия по време на ретроградния Меркурий, вредата за него ще е както при предишната регистрация, но този път не заради името, а защото композитната дата за началото на ретроградния Меркурий работи в негова вреда”, посочва астрологът.

С ретроградното движение не се съобразяват и от БСП, казва тя.

“Грешка е, не за първи път, че номинациите за председател на БСП текат в този период. Който и да седне на лидерския стол, трудностите ще валят. Странното е, че композитните карти на спряганите за основни играчи Корнелия Нинова, Кирил Добрев и Калоян Паргов, обвързани с началото на ретроградния Меркурий, са подвластни на его, желание за власт и пари”, допълва Алена.

Труд, Блиц

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/2

https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...