Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стойчо Стойчев: Радев е изнервен, прокуратурата разполага с доста по-сериозни аргументи срещу него

"Президентът прие с голяма неохота протегнатата ръка на Борисов, а премиерът показа своята добронамереност. При президента наблюдаваме свръхизнервеност, която е непропорционално голяма спрямо случилото се, ако това е истинската причина, се преиграва". Това каза в предаването Патарински LIVE по Канал 3 политологът доц. Стойчо Стойчев.

"Причината е, че има по-голям проблем, за който не знаем. Според мен прокуратурата разполага с доста по-сериозни аргументи за свалянето му от длъжност. Сблъсъкът на Радев не е толкова с Борисов, а с Иван Гешев. Има хора, които искат да виждат критика на управлението, но потентна, такива като на Гешев, докато тези на Радев остават в полето на полемиката", добави той.

"Радев никога не е имал доверие на това мнозинство, в правителството, че да го оттегля. Премиерът не е имал роля в цялата постановка със записите. Политиката е игра, в която, ако не нападаш, те нападат. Поведението на Бойко Борисов трябва и да се поощрява. Късният Борисов е човекът, който търси мостове, опитва да намери компромиси, отколкото позиции. Гешев гони стила на Борисов като главен секретар – бори се с престъпността", каза още Стойчев. 

fpiqPNHuTNg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!