Хей, Гешев, защо Костов и Петър Стоянов още не са арестувани?

Корупцията в България вече не е само усещане, но явно Иван Гешев и всички останали от които зависи да се задействат все още не могат да се осветят от новината на Стив Ханке в ефирът на БТВ, че Иван Костов е корумпиран, а бившият президент Петър Стоянов е прикривал доказателства за огромна корупция.

Сега остава да разберем, защото двамата видни представители на политиката в България и радетели за САЩ и тяхната демокрация все още не са арестувани от родните власти, които всеки ден ни обещават да борят корупцията. Стив Ханке е предал документи на Петър Стоянов, които ясно са показвали, че Иван Костов е корумпиран, предполагаме, че Стив Ханке има копия на тези документи и може да ги покаже и днес, както се казва остава само Иван Гешев и прокуратурата да се задействат, но явно в момента чакат нареждания от някъде.

Само, че в момента трябва да си отговорим и на още един въпрос, след като министър председателя на България Иван Костов е хванат в корупция, а президентът Петър Стоянов го е прикрил, за каква точно държава и институции говорим в последните 30 години и какво точно означава демокрация, защото явно България още си живее във времето на комунизма, където нашите се прикриват, а другите са врагове. 

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/02/blog-post_845.html

Ако Филчев си беше на мястото, сега щяхме да имаме лаборант в централния

Костов отговори на Ханке: Носил е документи тогава защото сега го обявил, че не бил баща на валутния борд?!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...