Лотарията вече е държавна – ама друг път

Новината – талончетата от държавната лотария ще се продават навсякъде, все още не е ясно, дали ще се продават в магазините за хранителни стоки, но до няколко часа и това ще стане ясно.

Припомняме, че основният коз на вносителя на новият закон за хазарта Валери Симеонов, беше че лотарията на Васил Божков е пандемия и хазартната зависимост в България е огромна. 

Но уви това е било, само за да мине закона, защото днес стана ясно, че така наречената държавна лотария вече без конкуренция ще се продава в „Български пощи“ веригите павлиони на Делян Пеевски „Lafka“ и всички бензиностанции. Така лотарията и талончетата се завръщат на обичайните си места, но няма да е на Божков, а на държавата, но не чак толкова, защото:

Според информацията с която разполагаме договорът на Делян Пеевски да продава талончетата на тотото е три пъти и половина по-голям за около 130 милиона лева на година, отколкото получаваше от Божков. От него той получаваше годишно 40 милиона лева. Така нещата вече са ясни, защото излиза и сметката на министъра на спорта Красен Кралев, който твърдеше, че ще има около 50 милиона лева повече за спорта в България, ако талончетата са държавни.

Сега остава да разберем как ще реагира и Иван Гешев, защото това, което се случва в момената си е корупция в особено големи размери и в нея основен лобист е така нареченият патрЕот Валери Симеонов.

източник: https://www.xaknews.com/2020/02/17/%d0%bb%d0%be%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d1%87%d0%b5-%d0%b5-%d0%b4%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b4%d1%80%d1%83%d0%b3-%d0%bf%d1%8a%d1%82/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...