Марешки: Падне ли правителството, България ще бъде опоскана, - и се похвали, че (и) неговата партия (както и правителството) е сълзичка – Който не вярва е КОРУМПИРАН?

https://www.pan.bg

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Нито сме с едните нито сме с другите, ние сме независими и ако от някоя страна дойде предложение, което е добро за хората ние ще го подкрепим. Имали сме разговори в началото на мандата, имаше неща за които не се разбрахме и затова останахме опозиция", заяви лидерът на Воля Веселин Марешки в предаването "Неделята на NOVA", като разкри, че условието за участие в управляващата коалиция е да имат бензиностанция във всяка община и се похвали, че неговата партия не е участвала в никакви корупционни сделки. 

По повод записите с предполагаемия глас Румен Радев, Марешки заяви, че ако няма от какво да се притеснява, президентът трябва да излезе и да каже. "Но ако СРС-та са верни, това са нещата, които най-много отвращават хората. А ако са верни, той трябва да подаде оставка", заяви Марешки и припомни, че президентът всъщност не отрича автентичността на записите. 

За приватизацията Марешки заяви, че дори моралната отговорност е нещо, което ще стопли хората. "Не съм участвал в бандитската приватизация, даже си спомням как се развиваха нещата по времето на Костов и знам, че това е един от най-големите проблеми на България", заяви той и допълни, че именно с тези пари и сега се финансират партии и медии. 

За работата на главния прокурор Веселин Марешки заяви, че поощрява действията на Иван Гешев и прокуратурата за борбата с битовата престъпност, ало измамите, както и борбата с олигарсите, но предупреди да се внимава да не се прекрачва границата. "Най-голямата ни гордост е, че не само аз, но и нашите съратници нямат нищо общо с корупционни сделки и ще продължим да го повтаряме, защото такива политици трябват", заяви Марешки в отговор на това, дали се притеснява, че и той може да попадне под ударите на закона. 

"Правителството върши работа, няма ясна и силна алтернатива. Събуждах се нощно време от тракане на зъби да не падне правителството. Те нямат никаква идея за какво става въпрос и не дай Боже да дойдат на власт - България ще бъде опоскана", заяви Марешки. 

"Слави Трифонов изтърва момента и от времето на Костов казва, че ще влезе в политиката, но иска да си оправи само неговите си неща. Аз като конкурент в политиката къде мога да го срещна, как ще правиш политика, като се криеш от хората", допълни Марешки по повод амбициите на Трифонов да влиза в политиката за пореден път.

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...