Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Започва ли Божков, отмъщението си към колегите бандити т.е. (без)родните власти?

Новината, че Васил Божков е освободен от ареста в Дубай, дойде преди часове, засега родните власти твърдят, че тя не е потвърдена официално, но също така досега и те не показаха нищо официално, че хазартният бос е задържан в Дубай.

Така че явно в момента трябва да очакваме отмъщението на Божков, точно по схемата на родните управници с новини, но не на куп, а една по една. Според запознати Божков вече е подотвил плана си как да се разправи с Борисов, Симеонов и Гешев, но засега изчаквал да види какво още могат да измислят всички замесени в схемата за неговото унищожение.

Прошка няма да има за никой в България е твърдял Божков преди дни, а всичко което предстои реално може да промени цялостната политическа обстановка в България. Божков е част от прехода и възхода на Борисов в политиката, но явно Борисов забрави някои неща пък споделят в родният ъндърграунд и припомнят, че треторазрядна мутра като Борисов никога няма да има интелекта и възможностите на бос от калибъра на Васил Божков.

Ще има компромати, ще има новини, ще има и видеа, всичко това Божков си го пази, защото той никога не играе да спечели битката, той винаги иска да е победител във войната.

Държавата в лицето на Борисов, Симеонов и Гешев реално му обяви война, но той е боец и знае как да се измъкне от всяка ситуация, споделят негови приближени, които също така заявяват, че Божков няма да се предаде, а в момента явно започва и отмъщението на Божков.

източник https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/02/blog-post_914.html

Васил Божков вече е на свобода и отвръща на удара

Васил Божков отговаря на удара – разпространи шест убийствени въпроса към управляващите

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!