Започва ли Божков, отмъщението си към колегите бандити т.е. (без)родните власти?

Новината, че Васил Божков е освободен от ареста в Дубай, дойде преди часове, засега родните власти твърдят, че тя не е потвърдена официално, но също така досега и те не показаха нищо официално, че хазартният бос е задържан в Дубай.

Така че явно в момента трябва да очакваме отмъщението на Божков, точно по схемата на родните управници с новини, но не на куп, а една по една. Според запознати Божков вече е подотвил плана си как да се разправи с Борисов, Симеонов и Гешев, но засега изчаквал да види какво още могат да измислят всички замесени в схемата за неговото унищожение.

Прошка няма да има за никой в България е твърдял Божков преди дни, а всичко което предстои реално може да промени цялостната политическа обстановка в България. Божков е част от прехода и възхода на Борисов в политиката, но явно Борисов забрави някои неща пък споделят в родният ъндърграунд и припомнят, че треторазрядна мутра като Борисов никога няма да има интелекта и възможностите на бос от калибъра на Васил Божков.

Ще има компромати, ще има новини, ще има и видеа, всичко това Божков си го пази, защото той никога не играе да спечели битката, той винаги иска да е победител във войната.

Държавата в лицето на Борисов, Симеонов и Гешев реално му обяви война, но той е боец и знае как да се измъкне от всяка ситуация, споделят негови приближени, които също така заявяват, че Божков няма да се предаде, а в момента явно започва и отмъщението на Божков.

източник https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/02/blog-post_914.html

Васил Божков вече е на свобода и отвръща на удара

Васил Божков отговаря на удара – разпространи шест убийствени въпроса към управляващите

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...