Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов на инспектира усвояването с джипа: Видя ли багерите, вече съм спокоен, просто ми е кеф… Щом ни махат с ръка и не ни псуват, значи социологията е добра

big_big_big_2edace47a8

След като вчера премиерът Бойко Борисов обяви по време на Мюнхенската конференция по сигурността, че страната е готова да инвестира в изграждането на трети мост на Дунав, днес той инспектира строителство на разширението на столичния околовръстен път.

Шофирайки джипа на Националната служба за охрана (НСО) той обиколи отсечката между бул. „Цариградско шосе“ и кв. „Младост“. Заедно с него бяха финансовият министър Владислав Горанов и зам.-регионалният министър Николай Нанков, предаде Дневник.

При всяко слизане от автомобила за обичайните си разговори с работници Борисов им напомняше за мерките за сигурност по строителните обекти. Това беше провокирано от вчерашния инцидент при изграждането на магистрала „Хемус“, при който загинаха двама души.

„Просто ми е кеф през нивите като нива кал и след няколко месеца чакъл, и след още няколко месеца мостове.“ 

„Видя ли багерите, вече съм спокоен – значи ще стане“, заяви Борисов. Той разпореди навсякъде, където се работи, да бъде изпратен патрул на КАТ, както и всеки ден да се правят инструктажи, предаде Топ Новини. 

„Как си юнак? Ако затънем с колата ще ме дръпнеш, нали?“ – този въпрос отправи Бойко Борисов към на багер.

„Неделя е, ама малко да поработим, а?“, каза още той към  работниците.
„Ако е било лесно да са го направили комунистите едно време, а не две лентички да срежат. Аз не мога да си представя, ако го бяхме оставили така и не бяхме направили околовръстното на София“, подчерта премиерът-комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

„Всичко са спазили по нормите за безопасност. Кофражът обаче не е издържал и така са загинали. Двама са били едни от най-добрите кофражисти на фирмата, за която са работили“, уточни Нанков, а Борисов разпореди да бъдат дадени помощи на семействата на загиналите.

Премиерът остана доволен от свършеното до момента по разширението на Околовръстното шосе на София. Той добави, че заради отчуждаването на имоти строителството се е забавило с около две години.

„Щом ни махат хората и не ни псуват, значи е добре. Социологията е добра. Просто ми е кеф да шофирам през нивите, през калта, като знам, че след няколко месеца тук ще има чакъл и мостове. Това ми е любимото“, каза още Борисов.

„Няколкостотин километра ливади и поляни ги правим на пътища и съоръжения. Видя ли багерите, вече съм спокоен”, хвали се премиерът. 

През октомври миналата година Агенция „Пътна инфраструктура“ обяви, че един километър от разширението на столичното Околовръстно шосе между кв. „Младост“ и магистрала „Тракия“ ще струва близо 24 млн. лева. Изграждането на малко над 6 км от пътната артерия ще струва 142.7 млн. лв. Средствата са осигурени от държавния бюджет, а участъкът трябва да е готов до края на 2021 г. 

Дневник, Блиц, Дунав мост

Елена Гунчева: Мутрата пак хукна с джипката. Тоя е болен сериозно! Тези селфита и предавания на живо минават всякакви граници на нормалното. Наистина скоро ще предава пряко и от тоалетната си, сакън да не пропусне нещо матрияла от натоварения Му живот! Винаги си води някой да го заснема за всяка „премъдрост“, която ръси и за всяка простотия, която направи! Ако е някоя селска кифла, ще я пратят на лечение и ще стане за смях на всички. А това е премиер! Цирк стана цяла България заради това недоразумение.
Мутрата не се ли усеща как става за смях на всеки с КИ над 60? И толкова некадърни кадри ли си е назначил, че не могат да свършат нищо, без той да им диша във врата? Вдига прах, да не се види от дебилите, че потъваме в блатото и вече сме затънали над ушите!
Тоя не е за оставка, за психиатрично лечение е!

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/2

http://onovini.eu/20

https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!