Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Десислава Атанасова: ГЕРБ управлява вече 10 г. по волята на народа и за жалост на БСП

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

ГЕРБ участва в избори повече от десет години и управлява по волята на народа. Два пъти бе подавана оставка на правителството. За съжаление на БСП победите ни продължиха и през миналата година на европейските избори и на местните избори. Единствените избори, които спечелиха БСП, бяха президентските, но там така и не се разбра кой и как е финансирал кампанията на Румен Радев. Това заяви в сутрешния блок на БНТ народният представител от ГЕРБ и зам.-председател на правната комисия в парламента Десислава Атанасова.

,,Машинното гласуване в никакъв случай не може да е гаранция за доверието на българските граждани в политиците. Доверието се печери по друг начин, а не чрез бюлетини и машини. Иначе по отношение на самото машинно гласуване знаете, че Министерския съвет взе такова решение за осигуряване на средства за закупуване на машини за вота през следващата година. Но все още е рано да се каже какъв точно ще бъде изборът на машини, но все пак е радостно, че имаше синхрон и съгласие между политическите партии за формирането на работна група по този въпрос. Също така все още е рано да се каже дали ще има или няма да има хартиени бюлетини наред с машинното гласуване, както е и рано да се каже дали е рентабилно и възможно да се осигурят машини за всички избирателни секции в чужбина. Поради тази причина бих искала да вмъкна идеяна за електронно дистанционно гласуване, защото извън България живеят около два милиноа наши сънародници и електронното гласуване би било доста по-лесно за тях'', коментира Атанасова по темата с машинното гласуване.

,,Тази тема (за приватизацията, б.р.) не е нова нито за ГЕРБ, нито за мен. Преди няколко години коментирахме въпроса с приватизацията. И тук искам да напомня, че през 2001 г. излезе от печат една книга на БСП, в която се твърди, че корупцията е основният елемент в управлението на СДС, но в тази книга се споменава и за приватизацията на ''Техноимпекс'' от страна на Корнелия Нинова. Това са известни факти и за БСП. Освен това ГЕРБ преди няколко години инициира такъв дебат за приватизацията, като първият адресат беше именно г-жа Нинова, но тогава тя нарече това ''пушилка''. Сега отчитам като катарзис желанието ѝ да подпомогне разследването на тази приватизация'', обясни още народният представител от ГЕРБ.

,,Правителството и службите работят заедно за по-чист въздух и справяне по проблема с водната криза в Перник. В периода между Коледа и Нова година премиерът беше неколкратно в Перник, а градът ще получи средства за изграждането на този водопровод'', припомни Атанасова.

Относно промените в Закона за хазарта тя подчерта, че това е било правилното и разумно решение.

,,Законът вече е подписан с указа на президента, което означава, че и той не е видял текстове, които да са противоконституционни, така че сме постъпили разумно'', отбеляза Атанасова.

,,Мога да кажа, че имаме рекорден бюджет. Спомнете си само преди години какъв беше бюджетът и какъв е днес - имаме ръст на доходите, всяка година се увеличават средствата за здравеопазване, за отбрана, за образование'', допълни в заключение народният представител.

Разберете, България се разпада

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!