Десислава Атанасова: ГЕРБ управлява вече 10 г. по волята на народа и за жалост на БСП

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

ГЕРБ участва в избори повече от десет години и управлява по волята на народа. Два пъти бе подавана оставка на правителството. За съжаление на БСП победите ни продължиха и през миналата година на европейските избори и на местните избори. Единствените избори, които спечелиха БСП, бяха президентските, но там така и не се разбра кой и как е финансирал кампанията на Румен Радев. Това заяви в сутрешния блок на БНТ народният представител от ГЕРБ и зам.-председател на правната комисия в парламента Десислава Атанасова.

,,Машинното гласуване в никакъв случай не може да е гаранция за доверието на българските граждани в политиците. Доверието се печери по друг начин, а не чрез бюлетини и машини. Иначе по отношение на самото машинно гласуване знаете, че Министерския съвет взе такова решение за осигуряване на средства за закупуване на машини за вота през следващата година. Но все още е рано да се каже какъв точно ще бъде изборът на машини, но все пак е радостно, че имаше синхрон и съгласие между политическите партии за формирането на работна група по този въпрос. Също така все още е рано да се каже дали ще има или няма да има хартиени бюлетини наред с машинното гласуване, както е и рано да се каже дали е рентабилно и възможно да се осигурят машини за всички избирателни секции в чужбина. Поради тази причина бих искала да вмъкна идеяна за електронно дистанционно гласуване, защото извън България живеят около два милиноа наши сънародници и електронното гласуване би било доста по-лесно за тях'', коментира Атанасова по темата с машинното гласуване.

,,Тази тема (за приватизацията, б.р.) не е нова нито за ГЕРБ, нито за мен. Преди няколко години коментирахме въпроса с приватизацията. И тук искам да напомня, че през 2001 г. излезе от печат една книга на БСП, в която се твърди, че корупцията е основният елемент в управлението на СДС, но в тази книга се споменава и за приватизацията на ''Техноимпекс'' от страна на Корнелия Нинова. Това са известни факти и за БСП. Освен това ГЕРБ преди няколко години инициира такъв дебат за приватизацията, като първият адресат беше именно г-жа Нинова, но тогава тя нарече това ''пушилка''. Сега отчитам като катарзис желанието ѝ да подпомогне разследването на тази приватизация'', обясни още народният представител от ГЕРБ.

,,Правителството и службите работят заедно за по-чист въздух и справяне по проблема с водната криза в Перник. В периода между Коледа и Нова година премиерът беше неколкратно в Перник, а градът ще получи средства за изграждането на този водопровод'', припомни Атанасова.

Относно промените в Закона за хазарта тя подчерта, че това е било правилното и разумно решение.

,,Законът вече е подписан с указа на президента, което означава, че и той не е видял текстове, които да са противоконституционни, така че сме постъпили разумно'', отбеляза Атанасова.

,,Мога да кажа, че имаме рекорден бюджет. Спомнете си само преди години какъв беше бюджетът и какъв е днес - имаме ръст на доходите, всяка година се увеличават средствата за здравеопазване, за отбрана, за образование'', допълни в заключение народният представител.

Разберете, България се разпада

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...