Красимир Янков: Кирил Добрев е тежко компрометирана фигура в БСП

Кирил Добрев е тежко компрометирана фигура в БСП, заяви в предаването "Офанзива" по "Канал 3" депутатът от БСП Красимир Янков. 

Янков, който е член на Националния съвет на БСП, е един от номинираните за поста председател на социалистическата партия. Зам.-председателят на БСП Кирил Добрев също е сред номинираните.

На 26 април социалистите за пръв път ще избират председател с вътрешно-партиен вот в цялата партия. 

"Кирил Добрев е тежко компрометиран. Вижте на организационно ниво какво се случва в БСП. Това, че на Корнелия Нинова не се харесва различното мнение, не трябва да води до разбирането, че има вътрешна опозиция", смята Красимир Янков.  

Не виждам основания да се подготвя президентска партия на Румен Радев, смята червеният депутат.

С последните си действия Гешев показа, че има желанието да бъде не държавен обвинител, а народен обвинител, каза Янков. Соцдепутатът заяви още, че приветства активността на прокуратурата, но смята, че тя би могла да работи с по-малко показност. 

Според Янков Гешев се показва като ранния Борисов. 

Няма напрежение в БСП, в кампания сме от 1-ви ноември. Има проблем от гледна точка, че няма ясен проект за развитие на партията, които да бъде разгледан, съобщи още Красимир Янков в предаването на Канал 3 "Офанзива".

"В момента изтича един мандат на ръководителите на БСП. Спечелихме президентските избори с кандидатурата на Румен Радев, но след това, в последващите избори нямахме успех, което говори, че има нужда от промяна.", каза още той.

"Трябва да има ясна визия какво да се случи занапред. Не става въпрос за това дали ни харесват хората, а какво можем да им представим като визия. Смятам, че точно сега трябваше да има една ясна политика, която да разработва и представя БСП. До този момент обаче, ръководството на партията не е създало такива условия."

"Има нужда от промяна в организационното пространство на БСП, политиката, всичко трябва да е подчинено на благосъстоянието на народа. Бъдещето на партията трябва да е свързано и да има отражения с бъдещето на народа. Аз твърдя след многото разговори, които водя, че сега е моментът за промяна в БСП." повтори отново Янков.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...