Престъпниците са дълбоко интегрирани във властта и имат пълен имунитет

markov3

Трудно ще бъде за президента Радев да излезе от конфетната държавност.

Няма да му е лесно да разбере, че политиката и държавността са две различни поприща, а и заграден от две позитанови, агресивни булки е донякъде обречен на паркетна политическа служба в сградата на президентството.

Въпреки това му пожелавам попътен вятър, ако въобще различава посоката на въздушните политически течения. С тези нелепи и отживели вече „консултативни съвети“ – силно се съмнявам!

На фона на тази политизирана държавност, онемяла за всяка истина за държавата ни, друг тип неандерталци се разиграват като управници на далеч по-развити от тях самите цивилизации. Впрочем, винаги става дума за много пари и случаят с нашето „председателство“ не прави изключение. Всички знаят какво е България и кой я управлява! И мълчат! Мълчат като задници, каквито всъщност са!

Голяма грешка е да плуваме по течението на реката, защото ще ви внушат, че в България има корупция и с нея ще се борят именно корумпираните. Аз твърдя, че в България корупция няма, защото държавата, финансите и всичко останало е в ръцете на политическа мафия. Престъпниците са дълбоко интегрирани във властта и имат пълен имунитет за цялото българско законодателство. Те са недосегаеми. Гражданите – техни жертви.

В България корупция няма, защото имаме работа с мафия, която е облечена с политически и държавнически тоги. Дреха, която незабавно трябва да бъде съблечена от тези подлеци, а самите те да отидат където им е мястото. Именно заради и в името на елементарна човешка справедливост, която ще постави началото на чиста и свята република…

Николай Марков, Фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...