Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Документалният филм “Украинската измама: Импийчмънтът, парите на Байдън и масовите убийства” (Видео)

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

/Поглед.инфо/ В Съединените щати беше излъчен документалният филм, наречен “Украинската измама: Импийчмънтът, парите на Байдън и масовите убийства”. Той беше показан на One America News, канал, близък до Републиканската партия.

Негов автор е бившият съветник на Доналд Тръмп, политическият експерт Майкъл Капуто.

В материала от 50 минути повече от половината време е посветено на Украйна.

По-конкретно става дума за ролята на тогавашния президент Барак Обама и неговата администрация в отстраняването на Виктор Янукович от власт през 2014 г., за стрелбата на Майдана, за връзките на семейството на бившия вицепрезидент Джо Байдън с корупционни измами в компания “Бурисма” и намесата на висшите украински служители в президентските избори в САЩ през 2016 г. на страната на кандидата от Демократическата партия на САЩ.

В кадрите на документалния филм присъстват бившият шеф на СБУ Наливайченко, екс-депутатът Пашински, бившият президентът на Грузия Саакашвили, генералният прокурор на Украйна Шокин, един от бившите служители на “Беркут” Тамтура и адвокатът му Горошински.

Във филма ги има и така наречените „грузински снайперисти“ и грузинският генерал Цителашвили, който един от първите обяви участието на някои грузински граждани в стрелбите на Майдана.

Във филма се появява и неизвестен маскиран мъж, който твърди, че е стрелял по протестиращите и полицията сутринта на 20 февруари 2014 г.

“Заповедта беше да стреляме по “Беркут” и по хората, да предизвикваме хаос. Започна на 20-и около 8 часа сутринта ... Бяхме двама. Първо отворих прозореца и приятелят ми стреля. После сменихме позицията и взех пушката. И така заснехме всичко 5 куршума”, казва неизвестният.

На въпроса на автора на филма, от кого крие лицето си, маскираният мъж отговаря: „От онези, които са дали заповедта да се стреля“.

Грузинските снайперисти отново потвърдиха версията, че приближеният на Саакашвили Мамука Мамулашвили, който по-късно стана командир на “Грузинския легион”, ги е набирал за екскурзията до Майдана.

Те пристигат в Киев с фалшиви паспорти. И според тях Парубий и Пашински, които също са отговорни за ситуацията в хотел „Украйна“ и за доставката на оръжието, са участвали в организирането на стрелбата на Майдана.

Друг грузински гражданин на име Зураб посочва във филма, че по време на Майдана той се е срещал в Киев със Саакашвили и Лордкипанидзе (бившият ръководител на регионалната полиция в Одеса), както и с неизвестен служител на СБУ.

"Когато се срещнах с Георги Лордкипанидзе и Михаил Саакашвили, Миша ни разказа на мен и момчетата, че имаме човек, който е от Службата за сигурност на Украйна. Бяхме инструктирани да намерим редовните маршрути за Янукович. Дадоха задачата да проследят маршрутите на движението на Янукович. Да кажем, че планираха да убият Янукович”, казва Зураб.

Във филма се твърди, че от 45 души - грузински граждани, които са били доведени в Киев по време на Майдана, само 14 са оцелели.

Според автора на филма Майкъл Капуто някой може да се стреми да се отърве от опасните свидетели. Капуто също посещава една от стаите на хотел "Украйна", откъдето може би се провела стрелбата.

Бившият грузински военен Цителашвили, който е един от първите през 2014 г., които обявиха участието на „грузинските снайперисти“ на Майдана, каза във филма, че хора от името на бившия президент Порошенко и бившия шеф на СБУ Грицак са се опитали да се свържат с него с молба да си смени позицията.

"Свързаха се с мен. И ме поканиха в Украйна от името на президента Порошенко и Грицак. Обещаха ми финансово благополучие, ако променя позицията си. Но категорично отказах", заяви Цителашвили.

Авторът, бивш съветник на Тръмп, изразява мнението си във филма: “Президентът Тръмп възнамерява да даде начало на разследванията. И той има причини за това."

И също така казва, че президентът Зеленски „не трябва да плаща за това, което направи предшественикът му, за намесата в американските избори“.

Капуто също прави паралел между събитията в Украйна и опита за импийчмънт на Тръмп, посочвайки същия почерк и участие на Джордж Сорос, бившия вицепрезидент Джо Байдън и другите представители на Демократическата партия на САЩ.

Те, според бившия съветник на Тръмп, биха могли да провокират продължителна криза в Украйна с користни интереси и противно на националните интереси на САЩ, като се започне от събитията на Майдана.

В мрежата вече се появи версия на този филм с превод на руски език. Представяме копие на това видео.

Превод: В. Сергеев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!