Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истината за визитата на Нинова в Брюксел: В комунистическа Европа неподчинението е ЗАБРАНЕНО!

Истината за визитата на Нинова в Брюксел лъсна в Туитър

КАК КОМУНИЗМЪТ СЕЕ ХАОС В ПОЛИТИКАТА

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: ПРОНИКВАНЕ В ЗАПАДА

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Историческата, както в централата на БСП на "Позитано" 20 я обявиха, визита на Корнелия Нинова в Брюксел е претърпяла пълно фиаско, разкри Lupa.bg. Въпреки щедрите хвалби на председателката на червените, че е била посрещната с широко отворени врати и в Европарламента, и в ПЕС, постинг на шефката на парламентарната група на социалистите и демократите Ираче Гарсия Перез, разкри истината, а именно - упорството на българката да срещу Истанбулската конвенция поставя и нея, и БСП в европейска изолация.

"БСП и Корнелия Нинова ясно показаха, че не оставят на заден план сътрудничеството в ЕС, както понякога се експлоатира от нашите опоненти. Напротив - Нинова беше приета на най-високо ниво - в Европейския парламент, в Европейската комисия, от нашите политически партньори, от други институции в Брюксел", обяви след завръщането на делегацията, водена от Нинова у нас нейната дясна ръка Кристиан Вигенин. Ираче Перез обаче публикува друга версия за тона на диалога, който двете са провели в европейската столица, в профила си в социалната мрежа "Туитър": 

"Днес се срещнах с Корнелия Нинова. И повторих от името на Прогресивния алианс нашата непоклатима защита на правата и равенството на жените, върховенството на закона и справедливия преход към устойчив модел", с което зашлеви звучен шамар на червената шефка и даде да се разбере, че ПЕС по никакъв начин не одобрява "дръпването" на БСП от темата. 

Председателката на БСП е радетел за неприемането на Истанбулската конвенция за защита на жените от години и това е една от основните й разделителни линии с ПЕС. Упорството й не остава незабелязано и от десните в Европа, като пратеникът на ГЕРБ в Брюксел Андрей Ковачев дори бе коментирал как пред Нинова вечно стои големият въпрос защо европейските социалисти настояват за решения, а българският член на тази партия не само не се съобразява с нея, а и гласува против. "Много обичам, когато бивши атеисти, празнуващи 9-ти септември, сега се правят на много християнски моралисти и сочат някого с пръст", добави миналата година той.

А източници на Lupa.bg разкриват, че широко отразената среща между Нинова и европейската прокурорка Лаура Кьовеши всъщност е била "на крак", за броени секунди в коридора на брюкселската институция.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!