Истината за визитата на Нинова в Брюксел: В комунистическа Европа неподчинението е ЗАБРАНЕНО!

Истината за визитата на Нинова в Брюксел лъсна в Туитър

КАК КОМУНИЗМЪТ СЕЕ ХАОС В ПОЛИТИКАТА

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: ПРОНИКВАНЕ В ЗАПАДА

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Историческата, както в централата на БСП на "Позитано" 20 я обявиха, визита на Корнелия Нинова в Брюксел е претърпяла пълно фиаско, разкри Lupa.bg. Въпреки щедрите хвалби на председателката на червените, че е била посрещната с широко отворени врати и в Европарламента, и в ПЕС, постинг на шефката на парламентарната група на социалистите и демократите Ираче Гарсия Перез, разкри истината, а именно - упорството на българката да срещу Истанбулската конвенция поставя и нея, и БСП в европейска изолация.

"БСП и Корнелия Нинова ясно показаха, че не оставят на заден план сътрудничеството в ЕС, както понякога се експлоатира от нашите опоненти. Напротив - Нинова беше приета на най-високо ниво - в Европейския парламент, в Европейската комисия, от нашите политически партньори, от други институции в Брюксел", обяви след завръщането на делегацията, водена от Нинова у нас нейната дясна ръка Кристиан Вигенин. Ираче Перез обаче публикува друга версия за тона на диалога, който двете са провели в европейската столица, в профила си в социалната мрежа "Туитър": 

"Днес се срещнах с Корнелия Нинова. И повторих от името на Прогресивния алианс нашата непоклатима защита на правата и равенството на жените, върховенството на закона и справедливия преход към устойчив модел", с което зашлеви звучен шамар на червената шефка и даде да се разбере, че ПЕС по никакъв начин не одобрява "дръпването" на БСП от темата. 

Председателката на БСП е радетел за неприемането на Истанбулската конвенция за защита на жените от години и това е една от основните й разделителни линии с ПЕС. Упорството й не остава незабелязано и от десните в Европа, като пратеникът на ГЕРБ в Брюксел Андрей Ковачев дори бе коментирал как пред Нинова вечно стои големият въпрос защо европейските социалисти настояват за решения, а българският член на тази партия не само не се съобразява с нея, а и гласува против. "Много обичам, когато бивши атеисти, празнуващи 9-ти септември, сега се правят на много християнски моралисти и сочат някого с пръст", добави миналата година той.

А източници на Lupa.bg разкриват, че широко отразената среща между Нинова и европейската прокурорка Лаура Кьовеши всъщност е била "на крак", за броени секунди в коридора на брюкселската институция.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...