Не съм от тия, как'Сийке, те са лошите, рече Домусчиев по Нова; беше много мило

.

Кирил Домусчиев

Източник: БГНЕС

Не обичам, как'Сийке, и не съм от тия, дето се бъркат в хорските работи, ама има едни... в енергетиката, дето прокуратурата трябва да се порови там. Тъй по Чудомировски се изяви в интервю по собствената си телевизия Кирил Домусчиев. Горд, честен и достоен бизнесмен, той не може да търпи несправедливости.

Бизнесменът, като един истински Колумб, откри, че в България има енергийна мафия. Спомена Ковачки. По отношение на ТЕЦ-овете, ах, отличник бил ТЕЦ-ът на Доган. Че кой друг. Кирчо е добро дете, ще папка…

Домусчиев успокои нацията, че с удара срещу Васил Божков и хазарта губи само Божков, а всички други са ОК. Дори Нова телевизия, която имала голям рекламен договор с хазарта не й пукало, защото била най-рейтинговата. В това число сутрешният блок, сериалите и публицистичните предавания. Публицистични? По Нова?  Ади и Виктор се усмихваха скромно, но разбиращо, с чувство за лична значимост. Немалко зрители са на друго мнение, но важно е какво казва Кирил. А той заяви също, че кинти за телевизията има и всичко е хипер готино.

Явно Кирчо не е чул по какъв начин и Кой лично е изгонил Силвия Зурлева от телевизията. Интересен и тъжен сюжет броди в някои среди. Много други бяха принудени да напуснат телевизията, но пък тези, които са останали/оставени, трябва да са щастливи. Щастливи ли са?

Домусчиев го играе оптимист, но със сигурност не му е лесно. Знае ползите от това да приютиш финансовия министър в луксозния си жилищен комплекс, но знае и рисковете. Знае също, че колкото и да си богат, един ден Гешев може да почука на вратата ти. Или да я избие с ритник. Зависи от заданието. Примери колкото искаш.

Иначе Ади и Виктор пърхаха много професионално пред боса. Ади дори прояви героизъм в мирно време и попита чорбаджията дали „Лудогорец“ или Нова обича повече. Той кимна. Беше много мило.  

Някъде другаде са кимнали едни други хора. Добро момче е Кирето. Засега.

Анелия Михова

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...