След като ни избиха добитъка, Мустафа откри седмица на американското говеждо

метро, херо мустафа

Посланичката на САЩ у нас Херо Мустафа даде старт на седмици на американското говеждо в магазините на веригата “Метро” в България и представи в “Метро Академия” т.нар. Световен посланик на американското говежда шеф Джон Кадю.

Търговската верига започва първа в България внос на американско говеждо по специална програма, финансирана от Федерацията на американските производители и износители на говеждо месо и подкрепена от федералното министерство на земеделието.

“Това е месо от породата “Ангъс”, което е от животни, нетретирани с хормони. Обикновено животните са на възраст между 18 и 22 месеца”, обясни шеф Джон Кадю, който демонстрира транжиране и приготвяне на говеждо по автентични американски рецепти.

Посланичката на САЩ Херо Мустафа даде старт на седмици на американското говеждо в магазините на “Метро”

Посланичката на САЩ Херо Мустафа даде старт на седмици на американското говеждо в магазините на “Метро”

90% от говеждото месо в САЩ е от малки семейни ферми, в които се отглеждат по не повече от 100 глави добитък. През последните години обаче съвременните технологии са позволили добивът на месо да бъде много ефективен, така че производството е увеличено с 20% в сравнение с времето преди 5 години при около 10% по-малко на брой говеда, обясни Кадю.

Новината е предшествана от системно избиване на дребен е едър преживен добитък, птици и свине.

Всичките – заради „чуми“, за които все още е спорно имало ли ги е изобщо и заличаването на цели ферми ли е единственият начин за борба с тях у нас, за разлика от други държави, в които заразените и застрашени от епидемия само се подлагат на карантина до изясняването на ситуацията.

Оказва се, че Федерацията на американските производители и износители на говеждо си имат специална програма за финансиране на вериги като българското МЕТРО. Същата е подкрепена от Федералното министерство на земеделието на САЩ.

В мрежата има стотици материали за нехуманното отглеждане на говеда в САЩ, както и за начина им на отглеждане – с храни, вредни за здравето. Това никак не е попречило на н.пр. американската посланичка с мюсюлманска фамилия да участва лично в старта на търговията в МЕТРО – явно част от политиката на САЩ за България.

Очакваме примери за други дипломати, които рекламират манджа в магазин на чужда държава – не само в България, но и на американски в други страни.

До тогава ще остане съмнението, че поголовната сеч на добитъка у нас е функция на чужда държавна политика.

източник: https://bultimes.com/%d0%a1%d0%bb%d0%b5%d0%b4-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b8-%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d0%b8%d1%82%d1%8a%d0%ba%d0%b0-%d0%9c%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%84%d0%b0-%d0%be/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...