Следвайте "Буднаера" в Телеграм

След като ни избиха добитъка, Мустафа откри седмица на американското говеждо

метро, херо мустафа

Посланичката на САЩ у нас Херо Мустафа даде старт на седмици на американското говеждо в магазините на веригата “Метро” в България и представи в “Метро Академия” т.нар. Световен посланик на американското говежда шеф Джон Кадю.

Търговската верига започва първа в България внос на американско говеждо по специална програма, финансирана от Федерацията на американските производители и износители на говеждо месо и подкрепена от федералното министерство на земеделието.

“Това е месо от породата “Ангъс”, което е от животни, нетретирани с хормони. Обикновено животните са на възраст между 18 и 22 месеца”, обясни шеф Джон Кадю, който демонстрира транжиране и приготвяне на говеждо по автентични американски рецепти.

Посланичката на САЩ Херо Мустафа даде старт на седмици на американското говеждо в магазините на “Метро”

Посланичката на САЩ Херо Мустафа даде старт на седмици на американското говеждо в магазините на “Метро”

90% от говеждото месо в САЩ е от малки семейни ферми, в които се отглеждат по не повече от 100 глави добитък. През последните години обаче съвременните технологии са позволили добивът на месо да бъде много ефективен, така че производството е увеличено с 20% в сравнение с времето преди 5 години при около 10% по-малко на брой говеда, обясни Кадю.

Новината е предшествана от системно избиване на дребен е едър преживен добитък, птици и свине.

Всичките – заради „чуми“, за които все още е спорно имало ли ги е изобщо и заличаването на цели ферми ли е единственият начин за борба с тях у нас, за разлика от други държави, в които заразените и застрашени от епидемия само се подлагат на карантина до изясняването на ситуацията.

Оказва се, че Федерацията на американските производители и износители на говеждо си имат специална програма за финансиране на вериги като българското МЕТРО. Същата е подкрепена от Федералното министерство на земеделието на САЩ.

В мрежата има стотици материали за нехуманното отглеждане на говеда в САЩ, както и за начина им на отглеждане – с храни, вредни за здравето. Това никак не е попречило на н.пр. американската посланичка с мюсюлманска фамилия да участва лично в старта на търговията в МЕТРО – явно част от политиката на САЩ за България.

Очакваме примери за други дипломати, които рекламират манджа в магазин на чужда държава – не само в България, но и на американски в други страни.

До тогава ще остане съмнението, че поголовната сеч на добитъка у нас е функция на чужда държавна политика.

източник: https://bultimes.com/%d0%a1%d0%bb%d0%b5%d0%b4-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b8-%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d0%b8%d1%82%d1%8a%d0%ba%d0%b0-%d0%9c%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%84%d0%b0-%d0%be/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!