Мустафа Карадайъ вместо Цв.Цв. на инструкционна молитвена закуска в САЩ?

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ присъства на Националната молитвена закуска при президента на САЩ Доналд Тръмп, която се проведе на 6-ти февруари във Вашингтон. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Годишната молитвена закуска се провежда за 68-ма поредна година и събира общественици и политици от повече от сто държави от цял свят в името на духовните и семейни ценности за работа в услуга на общността и добруването между хората от всички религии, етноси и националности.

На закуската, освен президентът на САЩ, традиционно присъстват и членове на правителството, Конгреса, дипломатическия корпус, висшата администрация, въоръжените сили на САЩ, както и дипломати, бизнесмени, политически, религиозни, научни, стопански и държавни лидери от различни държави.

Мустафа Карадайъ се срещна с конгресмените Робърт Адерхолд и Стан Холмс, посланиците Тони Хол, Джон Накамура и Ричард МакКормак, бившия министър на икономиката и финансите на Косово Ахмед Шала, сръбския престолонаследник принц Александър, сръбския политик и писател Вук Драшкович, бившия премиер на Словения Алоиз Петерле. 

От разпространената от пресцентъра на ДПС снимка се вижда, че на молитвената закуска е бил и народният представител от БСП Филип Попов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...