Мустафа Карадайъ вместо Цв.Цв. на инструкционна молитвена закуска в САЩ?

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ присъства на Националната молитвена закуска при президента на САЩ Доналд Тръмп, която се проведе на 6-ти февруари във Вашингтон. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Годишната молитвена закуска се провежда за 68-ма поредна година и събира общественици и политици от повече от сто държави от цял свят в името на духовните и семейни ценности за работа в услуга на общността и добруването между хората от всички религии, етноси и националности.

На закуската, освен президентът на САЩ, традиционно присъстват и членове на правителството, Конгреса, дипломатическия корпус, висшата администрация, въоръжените сили на САЩ, както и дипломати, бизнесмени, политически, религиозни, научни, стопански и държавни лидери от различни държави.

Мустафа Карадайъ се срещна с конгресмените Робърт Адерхолд и Стан Холмс, посланиците Тони Хол, Джон Накамура и Ричард МакКормак, бившия министър на икономиката и финансите на Косово Ахмед Шала, сръбския престолонаследник принц Александър, сръбския политик и писател Вук Драшкович, бившия премиер на Словения Алоиз Петерле. 

От разпространената от пресцентъра на ДПС снимка се вижда, че на молитвената закуска е бил и народният представител от БСП Филип Попов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство