Faktor.bg: Костадинов със закани от фейсбук: Когато „Възраждане” започне да управлява - мисир-медиите ще носят отговорност като съучастници на режима

Костадин Костадинов

Костадин Костадинов

Варненският „патриот” Костадин Костадинов отправи от страницата си във фейсбук директни заплахи за саморазправа с медиите, които според него били съучастници на престъпния режим, който управлява България. Путинофилът е обиден най-много, че медиите не отразили достойно протеста, който вчера спретна пред парламента и Министерски съвет, твърдейки, че събрал само 100 недоволни.

Ето заплахите на политика, който се готви да управлява:

„Снощи много хора ми се обадиха да ми кажат, че мисир-медиите дружно в един глас са обявили, че на националния протест на Възраждане вчера е имало 100 души. Вижте сами колко бяхме и не забравяйте да ни напомняте когато Възраждане започне да управлява да се погрижим и мисирките да си понесат отговорността като съучастници и служители на престъпния режим.”

Не за първи път Костадинов и компания призовават за саморазправа. Вчера на организирания от него протест в София многократно в репортажите, излъчвани единствено от телевизията на БСП се чуваха призиви към президента Радев да събере армията и да направи преврат. Само че и гражданите са в правото си да попитат специалните служби и държавното обвинение: До кога въпросният политик ще отправя открити заплахи, ще насажда омраза, насилие и ще призовава за метежи, докато менторите му от БСП и президентството потриват доволно ръце от поредното противопоставяне на нацията.

k_kostadinov_fese_1_.jpg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...