Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Faktor.bg: Костадинов със закани от фейсбук: Когато „Възраждане” започне да управлява - мисир-медиите ще носят отговорност като съучастници на режима

Костадин Костадинов

Костадин Костадинов

Варненският „патриот” Костадин Костадинов отправи от страницата си във фейсбук директни заплахи за саморазправа с медиите, които според него били съучастници на престъпния режим, който управлява България. Путинофилът е обиден най-много, че медиите не отразили достойно протеста, който вчера спретна пред парламента и Министерски съвет, твърдейки, че събрал само 100 недоволни.

Ето заплахите на политика, който се готви да управлява:

„Снощи много хора ми се обадиха да ми кажат, че мисир-медиите дружно в един глас са обявили, че на националния протест на Възраждане вчера е имало 100 души. Вижте сами колко бяхме и не забравяйте да ни напомняте когато Възраждане започне да управлява да се погрижим и мисирките да си понесат отговорността като съучастници и служители на престъпния режим.”

Не за първи път Костадинов и компания призовават за саморазправа. Вчера на организирания от него протест в София многократно в репортажите, излъчвани единствено от телевизията на БСП се чуваха призиви към президента Радев да събере армията и да направи преврат. Само че и гражданите са в правото си да попитат специалните служби и държавното обвинение: До кога въпросният политик ще отправя открити заплахи, ще насажда омраза, насилие и ще призовава за метежи, докато менторите му от БСП и президентството потриват доволно ръце от поредното противопоставяне на нацията.

k_kostadinov_fese_1_.jpg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!