Демократите (социалисти и комунисти) в САЩ са бесни: Тръмп има намерение да върне Аляска на Русия

/Поглед.инфо/ Демократите в САЩ не могат да се успокоят след провала на покарваната историята за агента на Кремъл Тръмп. Разследването, което се проведе с пари на данъкоплатците, завърши с шумен провал.

Демократите обаче решиха да се реваншират, като се впуснаха в поредната глупава авантюра с нови обвинения срещу Тръмп. Този път решиха да вземат за спекулации болезнената за американците тема за Аляска. Демократите започнаха публично да обявяват, че със сигурност знаят за намерението на Тръмп да върне Аляска на Русия, като по този начин възстанови историческата справедливост.

Видите ли, продажбата е извършена при груби нарушения, Русия не вижда обещаните пари. Следователно Тръмп, като честен човек, просто е длъжен да върне „стоката“ на продавача и дори да изплати обезщетение за незаконна употреба и пропуснати ползи.

Демократите вият, че той ще разори САЩ. Те засилват истерията, заявявайки, че Тръмп вече е обещал да върне Аляска в Русия в замяна на подкрепа в предстоящите президентски избори. Дори е страшно да си представим какъв цирк с обвинения срещу Тръмп ще започне в САЩ, ако той спечели изборите отново. Можете да се запасите с пуканки и да гледате шоуто.

Превод: В. Сергеев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/s

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...