Георги Свиленски с мечта: Правителството си отива, идва служебно правителство

Всички, които не подкрепиха президента са тези, които подкрепят управлението. БСП го подкрепя, защото говорим за  всичко, което той каза в рамките на 3 минути. Ние го коментираме от 3 години. Вижте днес например ситуацията в страната, която предизвика снеговалежа. Министър Петя Аврамова обясни, че липсва цялостна координация  между институциите. Ако има държавна измяна на президента, ако има неща, които могат да доведат до импийчмънт , Конституцията  го е разписала и парламентът  ще извърви този път, но не трябва да бъркаме двете неща.  Това каза Георги Свиленски в предаването „Лице в лице“  на btv Георги Свиленски от БСП.

Изходът е посочен в Конституцията – това правителство си отива, идва служебно правителство, предсрочни избори и народа ще посочи как ще продължат нещата. Защо трябва да чакаме една година, за да дойдат избори. Служебното правителство има една задача – да подготви изборите, размечта се депутатът.

Бяхме учудени от оповестеното име от САЩ, защото очаквахме много по известна личност. Но освен това сме и възмутени, защото не може друга държава да посочва, кои са корумпираните личности у нас. Преди време, ако си спомняте, бяхме поискали вот на недоверие по тази тема. Както виждате и ВСС не се произнася, защото ние нямаме информация за какви провинения става въпрос.
Българското общество очакваше друго – някой от ГЕРБ, защото те управляват от 10 години и корупцията е при управляващите не е в опозицията.

Относно исканите промени в Закона за хазарта Свиленски коментира, че в сегашните промени ще се промени само това кой прибира парите. "Внесохме предложение и то днес не беше прието, за ограничаване на рекламата. Пак ще си я има лотарията, пак ще ги има талончетата, само че друг ще прибира парите. Борисов е стопанинът на държавата, той е длъжен да прибере тези 500 милиона, които не е платил Васил Божков.... Точно толкова трябваха , за да се вдигнат тази година пансиите на 300 лева. Казаха, че няма откъде", обяви Свиленски

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство