Георги Свиленски с мечта: Правителството си отива, идва служебно правителство

Всички, които не подкрепиха президента са тези, които подкрепят управлението. БСП го подкрепя, защото говорим за  всичко, което той каза в рамките на 3 минути. Ние го коментираме от 3 години. Вижте днес например ситуацията в страната, която предизвика снеговалежа. Министър Петя Аврамова обясни, че липсва цялостна координация  между институциите. Ако има държавна измяна на президента, ако има неща, които могат да доведат до импийчмънт , Конституцията  го е разписала и парламентът  ще извърви този път, но не трябва да бъркаме двете неща.  Това каза Георги Свиленски в предаването „Лице в лице“  на btv Георги Свиленски от БСП.

Изходът е посочен в Конституцията – това правителство си отива, идва служебно правителство, предсрочни избори и народа ще посочи как ще продължат нещата. Защо трябва да чакаме една година, за да дойдат избори. Служебното правителство има една задача – да подготви изборите, размечта се депутатът.

Бяхме учудени от оповестеното име от САЩ, защото очаквахме много по известна личност. Но освен това сме и възмутени, защото не може друга държава да посочва, кои са корумпираните личности у нас. Преди време, ако си спомняте, бяхме поискали вот на недоверие по тази тема. Както виждате и ВСС не се произнася, защото ние нямаме информация за какви провинения става въпрос.
Българското общество очакваше друго – някой от ГЕРБ, защото те управляват от 10 години и корупцията е при управляващите не е в опозицията.

Относно исканите промени в Закона за хазарта Свиленски коментира, че в сегашните промени ще се промени само това кой прибира парите. "Внесохме предложение и то днес не беше прието, за ограничаване на рекламата. Пак ще си я има лотарията, пак ще ги има талончетата, само че друг ще прибира парите. Борисов е стопанинът на държавата, той е длъжен да прибере тези 500 милиона, които не е платил Васил Божков.... Точно толкова трябваха , за да се вдигнат тази година пансиите на 300 лева. Казаха, че няма откъде", обяви Свиленски

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...