Колко милиона българи още трябва да погинат, от забавяне на разобличаването на престъпниците в управлението на държавата ни

Вчерашното ми гостуване на телевизия Евроком!

„Градският човек в България е силно разочарован от действията на правителството на САЩ, защото очакванията му бяха различни. Налице е безспорен факт заложен в официални документи, че страната ни е най-корумпираната в целия Европейски съюз. И няма как мащабите на тази корупция да се разкриват чрез лицето на никому неизвестен съдия, още повече, че по компетентност и качества той не би трябвало да е там.

От нашите партньори, ако наистина те ни възприемат като такива, нашето общество очакваше истинска подкрепа. За съжаление се оказахме в положението на евреите по време на Втората световна война, когато заради забавяне откриването на втория фронт, еврейският народ даде най-много жертви – само за година и половина.

Колко милиона българи още трябва да погинат, от забавяне на разобличаването на престъпниците в управлението на държавата ни, за да бъде удовлетворено нечие съюзническо невежество и глупост? Европейско ниво политици ли са българските престъпници, настанени трайно на държавните катедри и недостъпни за всяка вътрешна и международна правна норма? Не мисля.“

Н.Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...