Faktor.bg: Путинофилът Костадинов събра русофили пред парламента, телевизията на БСП насъсква и предава исканията им за метеж

Путинистът Костадин Костадинов, известен като лидер на маргиналната прокремълска партия „Възраждане”, събра няколкостотин недоволни граждани пред Народното събрание. От няколко дни от страницата си във фейсбук варненският „патриот” призовава за бунт и сваляне правителството. Днес протестиращите скандират „Оставка” и "подкрепа за Румен Радев", веят националния трибагреник и знамето на „Възраждане”. В редиците им уж няма червени, но в същото време телевизията на БСП – „Българска свободна телевизия” единствена отразява на живо демонстрацията, а репортерите и нахъсват хората. На въпрос от репортерка на червената медия: „Кой трябва да понесе отговорност”, жена докарана от Пловдив отговаря спонтанно: „Всички правителства от 1989 година насам”. А репортерката услужливо я насочва, че от 12 години управлява Борисов. По-късно тя обобщава исканията на хората – съд и затвор за Борисов и неговия кабинет.

В кратката си реч пред парламента Костадин Костадинов, който бе бит от депутата Марешки, се обяви против робството, което ни налагали от ЕС и НАТО. Според него управлението през последните години оставало черни страници в историята на България. Путинофилът се обяви срещу износа на българските деца и родното злато за чужбина и внасянето на боклук, обвини властта, че е откраднала водата на хората, а в България се чувства липса на суверенитет.

Ние сме властта, ние сме народа, ние сме България! Трябва да ни върнат властта, защото си я искаме, завърши патетичното си слово Костадинов с прегракнал фалцетен глас.

Уж спонтанния протест изглежда като нагласен и режисиран. Много от присъстващите са докарани с автобуси от страната. Някои от тях бъркат исканията, за които протестират. Други ги четата несръчно от предварително раздадени листчета. Недоволството им е срещу безводието, опита за сваляне на Валутния борд, против СЕТА и изпълняването на чужди заръки. Протестиращите искат безплатно здравеопазване. Чуват се и крайни призиви: Румен Радев да събере остатъка от армията и да направи преврат

Недоволните обаче и думичка не споменават  срещу заробващите България руски проекти, които я ограбват, срещу руските шпиони и наемни убийци, които заплашват мирни граждани, срещу опитите на БСП Румен Радев да преориентират България към Евразия. Няма протест  и срещу червените милионери в БСП, които осребриха прехода и наложиха порочни практики. Явно зад недоволството прозират интереси и кукловоди от БСП и президентската институция, които от няколко години са във взаимодействие с "Възраждане".

От парламента протестиращите се отправиха към Министерски съвет и Президентството.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...