Следвайте "Буднаера" в Телеграм

52 милиона лева, двойният стандарт на Гешев и един Домусчиев!

Тъй като винаги сме били за събиране на задълженията към държавата припомняме на главния прокурор Иван Гешев и за едни 52 милиона лева без лихвите, които се дължат от една компания на Домусчиев.

Интересна подробност е, че в този случай държавата стриктно следва законодателството си и ще си търси тези вземания чрез законна съдебна процедура. Да им се чуди човек що се бавят, като си имаме Гешев? И като поставяме този въпрос става наистина интересно и следва нов въпрос, а защо този смел главен прокурор досега не е закопчал Домусчиев?

Като се замисли човек как само действа с Васил Божков и как цитираните задължения на Божков от 200 милиона за два дена нараснаха до 500 милиона, защо да не се окаже, че Домусчиев дължи поне 200 милиона? Странно нали?

Домусчиев е на една ръка разстояние от Гешев, освен това неговата Нова телевизия е основно звено бизнеса с лотарията и като казахме за лотарията веднага изплува нов въпрос? Прокурор Гешев, ако лотарията на Божков е незаконна защо продължава да работи и защо телевизията на Домусчиев я излъчва? Незаконен бизнес не се ли прекратяваше незабавно? Май започва да мирише и то сериозно?

Да не се окаже, че си имаме прокурор бухалка за отнемане на бизнес? И да припомним прокурор Гешев за списъците на НАП за дължими суми за над милиард лева и за едни 16 милиарда лева от невнесено ДДС.

И да не забравим, прокурор Гешев, Домусчиев олигарх ли е? Той често се среща с управляващите като шеф на КРИБ. А Валери Симеонов олигарх ли е? Изобщо вземете и назовете всички български олигарси поименно, та да се отървем и ние журналистите от съдебни дела когато назовем някой от тях, че е олигарх.

Бизнесът се обяви против "спасяването" на ТЕЦ "Марица Изток 2“

https://otupor.com/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/5

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!