52 милиона лева, двойният стандарт на Гешев и един Домусчиев!

Тъй като винаги сме били за събиране на задълженията към държавата припомняме на главния прокурор Иван Гешев и за едни 52 милиона лева без лихвите, които се дължат от една компания на Домусчиев.

Интересна подробност е, че в този случай държавата стриктно следва законодателството си и ще си търси тези вземания чрез законна съдебна процедура. Да им се чуди човек що се бавят, като си имаме Гешев? И като поставяме този въпрос става наистина интересно и следва нов въпрос, а защо този смел главен прокурор досега не е закопчал Домусчиев?

Като се замисли човек как само действа с Васил Божков и как цитираните задължения на Божков от 200 милиона за два дена нараснаха до 500 милиона, защо да не се окаже, че Домусчиев дължи поне 200 милиона? Странно нали?

Домусчиев е на една ръка разстояние от Гешев, освен това неговата Нова телевизия е основно звено бизнеса с лотарията и като казахме за лотарията веднага изплува нов въпрос? Прокурор Гешев, ако лотарията на Божков е незаконна защо продължава да работи и защо телевизията на Домусчиев я излъчва? Незаконен бизнес не се ли прекратяваше незабавно? Май започва да мирише и то сериозно?

Да не се окаже, че си имаме прокурор бухалка за отнемане на бизнес? И да припомним прокурор Гешев за списъците на НАП за дължими суми за над милиард лева и за едни 16 милиарда лева от невнесено ДДС.

И да не забравим, прокурор Гешев, Домусчиев олигарх ли е? Той често се среща с управляващите като шеф на КРИБ. А Валери Симеонов олигарх ли е? Изобщо вземете и назовете всички български олигарси поименно, та да се отървем и ние журналистите от съдебни дела когато назовем някой от тях, че е олигарх.

Бизнесът се обяви против "спасяването" на ТЕЦ "Марица Изток 2“

https://otupor.com/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/5

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...