Откриха тонове златни залежи на сръбско-българската граница – Познайте какво ще стане сега?

Потвърдиха се резултатите на канадската компания Medgold Resources, която по-рано обяви, че е открила в Южна Сърбия, на самата граница с България и Северна Македония, признаци на богати находища на благородни метали.

За това инфромира сръбският в. „Вечерне новости“.

Само на един участък в рамките на проекта „Тламино“ компанията е открила около 7 милиона тона руда с близо 19,3 тона злато на стойност над един 1 долара, а изследванията продължават.

Установено е, че на този участък съдържанието на злато е средно около 3 грама на тон. Тази оценка е подготвена в съответствие със стандартите на британските компании.

В рамките на същия проект канадската компания е открила и 40-метров слой руда, който съдържа 8,32 грама злато на тон и почти невероятните 193 грама сребро на тон.

Medgold Resources има споразумение за съвместно предприятие с компания от Канада – Fortuna, която притежава мина за злато и сребро – „San Jose“ в Мексико и перуанско находище на сребро – Kailoma.

Глас БГ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...