Познайте кой ще е следващият корумпиран? Радев: Убедих Путин да смъкне цената на газа, кабинетът не започва преговори

.
Румен Радев

Руският президент Владимир Путин омекнал за цената на газа пред Радев и наредил да се преговаря, но родното правителство протака. Това стана ясно от изявлението на държавния глава Румен Радев днес.

“Юни месец бях поканен в Петербургския икономически форум и имах среща с президента Путин и всички министри. Преговарях с него и го убеждавах един час, че цената на газ не е справедлива за България и чувствително трябва да се намали и той се съгласи с думите, че ценообразуващият механизъм трябва да бъде променен. Той нареди да шефа на "Газпром" да преговаря с България", обясни Радев.

По думите му след срещата с Путин, родният държавен глава неколкократно е призовал правителството да “използва този политически пробив и да го превърне в успех”, но и към днешна дата нищо не е започнало да се случва.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...