Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Антон Тодоров: Ако не беше Бойко днес още щяха комунистите и ДС да управляват България – Докато сега е точно обратното – ДС и комунистите от бкп-Герб

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Антон Тодоров

ДС

Десни и Леви комунисти

Десни и Леви комунисти

Президентът Румен Радев изпълнява волята на Москва с отегленото доверие от правителството днес, заяви Антон Тодоров и добави, че Румен Радев от началото на своя мандат, работи повече за интересите на Русия отколкото за интереса на България.

Според автора на романа “Шайка” Бойко Борисов в последните десет години е направил за България повече отколкото всички останали премиери в България преди него.

Ако не беше Бойко Борисов днес още щяха комунистите и ДС да управляват България с подкрепата на Москва, но понеже Борисов е демократ и им се опълчи и сега видяхме какво се случи днес.

Онзи който беше инфилтриран с помощта на Русия в българска институция като президент днес иска да върне България в лапите на Русия.

Русия усеща, че губи изцяло влиянието си в страната ни и активира Радев, за да може да падне кабинета и нещата да се върнат пак в сферата на тяхното влияние.

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/02/blog-post_315.html

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!