Антон Тодоров: Ако не беше Бойко днес още щяха комунистите и ДС да управляват България – Докато сега е точно обратното – ДС и комунистите от бкп-Герб

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Антон Тодоров

ДС

Десни и Леви комунисти

Десни и Леви комунисти

Президентът Румен Радев изпълнява волята на Москва с отегленото доверие от правителството днес, заяви Антон Тодоров и добави, че Румен Радев от началото на своя мандат, работи повече за интересите на Русия отколкото за интереса на България.

Според автора на романа “Шайка” Бойко Борисов в последните десет години е направил за България повече отколкото всички останали премиери в България преди него.

Ако не беше Бойко Борисов днес още щяха комунистите и ДС да управляват България с подкрепата на Москва, но понеже Борисов е демократ и им се опълчи и сега видяхме какво се случи днес.

Онзи който беше инфилтриран с помощта на Русия в българска институция като президент днес иска да върне България в лапите на Русия.

Русия усеща, че губи изцяло влиянието си в страната ни и активира Радев, за да може да падне кабинета и нещата да се върнат пак в сферата на тяхното влияние.

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/02/blog-post_315.html

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...