Нагласена поръчка за 6 млн.лв. при Ангелкова – Няма русофили, няма корупция! Усвоявайте!

Министерството на туризма пусна тези дни най-нагласената обществена поръчка за всички времена. Джакпотът от 6 милиона лева може да бъде спечелен само от някой, който вече го е печелил. Идеята е много проста: „който има вуйчо владика, става поп“. А който няма вуйчо владика, не става поп.

Шестте милиона лева са за „осъществяване на интегрирани комуникационни кампании на целеви пазари в Гърция, Сърбия, Северна Македония, Румъния, Турция, Полша, Чехия, Словакия и Унгария, Русия, Украйна, Молдова, Дания, Норвегия, Финландия, Швеция, Белгия, Нидерландия, Люксембург, Израел, Германия и Съединени американски щати“ с осем обособени позиции.

 Забавното е, че при краен срок за подаване 4 март 2020 г., резултатите ще станат известни най-рано в края на същия месец, като се изчисли и времето за обжалване, кампанията няма изобщо да свърши работа за продадения вече пореден ол-инклузив сезон на бг туризма.

Големите хотелиери вече довериха на 19 минути: продали са толкова легла, колкото и тази година и мечтаният от министъра скок от 10% може да се получи само в стъкмистиката. А тя вече личи – голямо е разминаването между истинските данни на хотелиерите и въображаемите на т.нар. единна система за туристическа информация, за която министерството потроши милиони при също странни обстоятелства на обявяването на поръчката (вижте в архива на 19min.bg).

6-те милиона ще бъдат потрошени нахалост, но не и за печелившите и техните покровители, също като 15 000 000 лева, за които министърът на туризма Ангелкова многократно благодари на финансовия си колега Горанов преди дни, все едно не ги даваме ние - данъкоплатците, а той ги вади от джоба си.

Става въпрос за пари за насърчаване – наречете го и подкупване, на чужди туроператори, които ще раздаваме по неясни критерии. И там важи максимата, известна на всеки, който поне малко е наясно с бг туризма: онези вече са продали, каквото са могли, и няма сила, която да ги накара взетите премии да отидат за допълнителна промоция на страната, а не в техните джобове.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://19min.bg/n

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...