Уредено между комунистически агенти? Военен прокурор: Първанов направи Борисов генерал! Тогава много хора бяха против погазването на закона

Бойко Борисов не е генерал и на всички в армията и в МВР това им е ясно, беше направен такъв по настояване на тогавашният министър председател Симеон Кобурготски (Царя), а президентът тогава Георги Първанов погази закона и го произведе в чин.

Това още тогава беше коментирано от всички дори имаше и протест на определени лица в армията и МВР, но нещата се потулиха и не им се даде гласност. Борисов може и да си мисли, че е генерал, но още с даването на званието му военна прокуратура беше сезирана за това престъпление, но ни се обясни, че не трябва да разследваме случая, защото ако някой ще го разследва ще е друга прокуратура, понеже Бойко Борисов не е в армията.

Спомня си военен прокур сагата около възпроизвеждането на Бойко Борисов в генерал и добавя, че Борисов е прескочил повече от 20 години в кариерата, ако беше служил нормално днес още нямаше да има този чин, но явно човека си е пада по това всички да му козируват и някак си успя да се уреди с този чин и това звание.

И всички опити тогава да му се отнеме, се оказаха глас в пустиня, но имаше такива и то от висши генерали в българската армия и МВР.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/02/blog-post_680.html

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...