Валери Симеонов: Гласът на Румен Радев е толкова значим, колкото на главния мюфтия – Кой искаше Симеонов да обиди повече президента или Исляма?

Валери Симеонов

Валери Симеонов

Любимите лебеди на Бойко! – Останалите са мисирки

Келешът: Чакам Борисов в съда

Съпредседателят на Обединени патриоти и заместник-председател на парламента Валери Симеонов не очаква сътресения във властта, след като президентът сне доверието си от кабинета. 

"Гласът на президента е толкова значим, колкото на патриарха или на главния мюфтия", заяви Симеонов пред Дарик радио. 

"Няма такова понятие "политическо доверие на президента". Той е директно избран от избирателите, парламентът е директно избран от избирателите, парламентът назначава правителството. Така че дали ще свали, дали няма да свали, няма никакво значение", каза още Симеонов, който е и лидер на НФСБ. 

"В цялата му реч аз не видях алтернатива - да. Ако алтернативата обаче е БСП и ДПс, някак не мога да приема една такава замяна на сегашното правителство", коментира още той и заяви, че не очаква сътресения във властта. 

Акад. Петър Иванов: Етническите българи са едва 4 милиона души

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство