Симеон Славчев: Когато се проведат честни избори, преходът ще завърши – или когато отмине вирусът

От партия МИР обявиха подписка с искане да бъде незабавно въведено машинно гласуване. Според тях това е единствената гаранция за провеждането на честни избори. Те призоваха правителството до пет дни да бъде обявена обществената поръчка за машини за всички избирателни секции.
Пред БНР Симеон Славчев - председател на партията, заяви, че машинното гласуване е фундаментът на демокрацията, тъй като "в последните години сме свидетели на уж демокрация". 

"Това е основният проблем на България, защото от него тръгват всички проблеми, но биха могли от това да тръгна всички решения на проблемите на българските граждани", каза той в предаването "Нещо повече" по "Хоризонт" и коментира:

"Когато се проведат честни избори в страната, това ще е моментът, когато българският преход ще завърши".  В Изборния кодекс е заложено въвеждането на машинното гласуване и настояваме управляващите да спазват закона, заяви още Славчев. Той посочи, че партия МИР провежда безсрочен протест в т.нар. "триъгълник на властта".

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...