Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ТУРБОСЕЛЯНДУРИ – дестилация на българската култура – Ако Ви е домиляло, връщайте се

Турбодестилати

ВРЪЩАЙТЕ СЕ ако ви е домиляло!

Некадърността е силно заразна в ареала на гербавите. В нормална държава с нормални политици, първо ПР-ите щяха да са подготвени да изслушат изявлението на Президента и да подготвят адекватен и добре звучащ отговор, който да бъде съобщен на пресконференция или също в изрично изявление. И да предупредят ГМР да си затваря устата, преди да са го подготвили.

Да, ама не! Прости, та прости мисирки! Протоколът и ПР-ите на гербавите направо трябва да си изядат дипломите, ако изобщо имат такива по специалността. Пълна излагация за всички им. То Борисов няма накъде повече, отдавна е отнесъл лаврите за топ-цървул на България.

В нормална държава премиерът щеше да каже няколко умерени думи и да съобщи, че ще има изрично изявление по този повод или ще съобщи позицията на правителството допълнително. С една усмивка, благодаря за вниманието и т.н и т.н. Както впрочем би направил в подобна ситуация всеки интелигентен и възпитан човек.

Обаче – не! Турбоселяндурщината направо избухна днес в лицето не само на ГМР, но на Роско Недоклатения и на Фармацевчето Марешки, и на Валерко Посерковия….направо медиите заприличаха на фекална яма!

Боже, пази ни от цървулите!!!

Любимите лебеди на Бойко! – Останалите са мисирки

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Акад. Петър Иванов: Етническите българи са едва 4 милиона души

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!