Осман Октай пред Фрог: Това е възможност да защитим страната от милиционерско-прокурорската диктатура

.

Напълно заставам зад позицията на президента Румен Радев. Това е единствената възможност да защитим демокрацията на България от атаките на милиционерско-прокурорската диктатура в държавата. Това заяви пред ФрогНюз политическият експерт Осман Октай.

"Заставам зад позицията му, но не харесвам това, че говори по различни мероприятия пред журналисти, когато види няколко микрофона. Като гражданин очаквам от него да говори при откриването на всяка сесия в парламента. Септември месец го направи, а сега не. Защо?", попита Октай. 

Той обаче похвали президента за казаното. Припомняме, че по-рано Радев остро разкритикува правителството за множеството кризи, разразили се в момента в страната ни. Държавният глава обяви, че официално снема доверието си от кабинета. 

"Адмирирам действията на човека с най-голямото доверие в държавата. Институционалността трябва да се подкрепи, а не порочното, хаотично и безконтролно управление", категоричен беше експертът.

Румен Радев: Официално снемам доверие от правителството – налице е организирано настъпление срещу гражданските свободи

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...