Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Прокуратурата започна разследване срещу Васил Божков за убийства, принуди и изнасилвания

Прокуратурата и МВР призовават всички граждани, които имат информация, да сигнализират

Специализираната прокуратура отдели материали от образувано досъдебното производство, касаещо множество престъпни деяния на Васил Божков, съобщава пресцентърът на институцията. 

Част от тях са свързани с неплащане на значителни по размер такси по Закона за хазарта, пране на пари и други.  По това производство в качеството му на ръководител на организирана престъпна група е привлечено лицето В.Б.

В отделените материали се съдържат данни и за други противоправни деяния – убийства, принуди и изнасилвания, за които е образувано ново досъдебно производство за участие в организирана престъпна група, действала на територията на страната в периода от 2012 г. до настоящия момент.

Изискани са досъдебни производства от други прокуратури, касаещи конкретни случаи, свързани с разследване на убийства и опити за такива. Извършва се анализ на всички убийства през годините, свързани с лица, осъществявали хазартна дейност, както и случаи на извършени изнасилвания.

Прокуратурата и МВР призовават всички граждани, които имат информация, относима към разкриването на престъпната дейност на групата, да сигнализират на телефони 02 982 8998; 02 9828590, като анонимността им е гарантирана.

Ако ви е изнасилил Васил Божков, натиснете 1. Ако ви е изнудвал, натиснете 2...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!