ехаБойко-Борисов-Майбах-410x260

Иван Гешев и неговата прокурорска команда в момента извършват нещо, което не е описано в нито един закон в България.

Няма как да се отнема имущество на човек, който дори не е осъден и срещу него няма произнесена присъда, твърдят адвокати по наказателно право и предупреждават цяла България, че един ден делата на Иван Гешев от последните няколко дена отново ще се плащат от всички българи, защото Васил Божков ще осъди България.

В случая Гешев действа по закона на мутрите, а труженичките дръжки на микрофони в така наречените национални медии му се възхищават, въздишайки по Бай Тошевският му каскет.

Но не си дават сметка, че един ден онези 100 лева за пенсионерите, които спомена Гешев именно пред тях, няма да отидат за пенсиите им, а ще отидат в сметката на Васил Божков, защото това което се случва в момента се нарича само и единствено

Рекет по мутренски. Да показваш мускули, да твърдиш, че нямаш страх от олигарси, защото искаш всичко да е в името на народа, звучи малко комично в случая с неспазването на закона.

Вече всички по света и в България разбраха, че показната акция на Иван Гешев по нареждане на Бойко Борисов е само за всяване на страх сред останалите родни бизнесмени, които явно трябва да разберат посланието, сега ударихме най-големият взехме му всичко, така че мислете на кой и коя партия ще служите, за да няма същите изпълнения и по ваш адрес.

Всичко останало е просто и ясно, един ден България ще бъде осъдена от Васил Божков и българите ще плащат за незаконните действия на прокуратурата в последната една седмица, защото да отнемаш имущество без съдебно решение си е престъпление по всички закони на република България.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/02/blog-post_4.html

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...