Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Десният комунист Плевнелиев: Ако Радев отиде на 9-и май в Москва, ще наруши драматично националния интерес

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Антон Тодоров: Политическият мошеник Плевнелиев няма да довърши мандата си! Как не го е срам?! Излъга всички, че не е членувал в БКП

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

Ако президентът Румен Радев отиде на 9 май за честванията в Москва, той ще наруши драматично националния интерес на България, за да обслужи руския национален интерес и да посочи една България, която беше окупиране, а не освободена. Ако това се случи - ще имаме много сериозен проблем. Това каза в студиото на Нова ТВ президентът Росен Плевнелиев (2012-2017), който коментира ситуацията с държавния глава, избухнал след като прокуратурата направи публични скандални записи за Румен Радев.

СРС-та за президента – тук нещата са махленски, много по-елементарни, но много по-важни, защото ни показва същината на държавния глава. През тези три години от своя мандат той се беше вживял в ролята на моралната алтернатива. А истината е, че той не е морален стожер, а е нарушил закона докато е шеф на ВВС, като е назначил за пиар на ВВС госпожа Десислава Радева, за да получава хонорар. Всичките му приказки за върховенство на закона, че той е алтернатива се провалиха. Апелирам към министъра на отбраната на България да каже и истината за тази 2014 година – дали Радев като шеф на ВВС е назначил в разрез с закона тогава още Десислава Генчева за пиар на ВВС. Ние трябва да знаем дали той е нарушил трудово-процесуалното законодателство или не, категоричен бе Плевнелиев. 

По думите му има по-важни казуси, по които президентът трябва да отговаря за своята отговорност, отколкото процедурата за импийчмънт. 

Нека да посочим едно нещо, което той свърши през тези 3 години. Той се държа като президент опозиционер, в резултат на това той има проблем – да се прави на алтернатива на корумпираните, да се заиграва с любовта на народа, за да доказва, че той е чист. Но какво той свърши за обществото, а не за рейтинга си, попита Плевнелиев.

Негово лично мнение, че държавният глава  не може да си мисли, че има абсолютен авторитет. Но Радев вече се провали, и всичките му претенции да бъде алтернатива се провалиха. Ако той направи политическа партия, той ще обслужи ГЕРБ или опозицията. Той ще бъде провален, защото това ще покаже, че се е борил единствено за власт, а хората не обичат такива хора, те искат техния президент да работи за интересите на народа. Затова според Плевнелиев Румен Радев  ще играе за втори мандат, за да избегне правосъдието.

Росен Плевнелиев изтъкна и още един факт – че Радев има лесен мандат, правителството се дължи мъдро, затова  той няма проблемите, които са имали той и президента Първанов. Но Радев има много големи проблеми с Конституцията – не споделя проблемите с НС, не работи за националния интерес, не показва, че е обединител на нацията. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!