Изписаха с огнени букви: "С паметник стърчиш ни на главата и скверниш ни небето и земята"

Каква е разликата между комунизмът стил СССР и ЕСССР? Единият се провали, другият го налагат като Подобрена версия 2. Възможно ли е да свършат различно от Китайският, след като произхода им е само един?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

 

"С паметник стърчиш ни на главата и скверниш ни небето и земята" и "Поклон пред жертвите на комунизма! България помни!" С тези огнени в буквален и преносен смисъл думи, подредени със стотици горящи свещи пред паметника на съветската армия, в дена за почит към жертвите на комунизма беше демонстрирано неодобрението към идеологията, която спорният монумент символизира. Епиграмата, изписана със свещи, звучат правдиво, защото паметникът на окупатора наистина скверни българската земя.

Събитието беше организирано от Националния клуб на привържениците на Левски и от пловдивския адвокат Станислав Станев. Участие взеха и други граждани, сред които и българин от Македония. За разлика от други случаи, в които паметникът на окупатора е оцветяван и заливан с боя, което дава повод на подкрепящите комунизма да обвиняват в хулиганство, сега събитието беше организирано по законовия ред - с уведомление до Столична община.

chervenata_armiya1.jpg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...