Крадолюбците губят 4 млрд.лв. еврофондове от Брекзит

Освен затруднения за 200 000 българи, някои от които няма повече да могат да живеят, а повечето – да работят на Острова, което е важно за техните семейства, които издържат в България с парите, които изкарват във Великобритания, Брекзит създава още главоболия за страната ни. Милиардите, които ще загуби от емигрантските пари са неизчислими. Могат обаче да бъдат сметнати онези 3,9 млрд.лв., които ще изгубим от еврофондовете, защото Лондон престава да прави вноските си в бюджета на ЕС. Разбира се, усвояването ни по досегашния програмен период е 7 млрд. от 20 млрд.лв., като с националното доплащане се води 37%, а всъщност не е дори и една – трета. В сумата, освен това не се включват т.нар. „корекции“, които се очаква да бъдат поне 2 млрд.лв.

Но от следващия през уикенда ресорният вицепремиер Дончев заяви, че чакал 26 млрд.лв. в новия програмен период. И дори не е сметнал минус 4 млрд.лв. на английските данъкоплатци, а би трябвало да следи новините и да владее елементарна математика, поне като габровец. Към досега изброените загуби, следва да прибавим и повишените в пъти такси за студентите ни и колежаните в Англия, за докторантите и другите ни специализанти – сумата не е за пренебрегване, защото става въпрос за стотици милиони годишно.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://19min.bg/n

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...