Върнете се в Стабилна и Просперираща България! 73-годишната Баба Стойна: 6-има полицаи дойдоха да ме плашат!

73-годишната Баба Стойна: 6-има полицаи дойдоха да ме плашат!

Шестима полицаи са посетили дом за стари хора в столичния квартал "Зона Б-5", за да "профилактират" 73-годишна жена, която е участвала в протеста в центъра на София на 29 януари. Това съобщи телевизията на БСП - БСТВ, и излъчи интервю със старицата.

Само дeн cлeд кaтo рeпoртaж нa червената медиа от aнтипрaвитeлcтвeния прoтecт, пoкaзвaщ мъкaтa нa eднa oбикнoвeнa възрастна бългaркa - 73-годишната бaбa Cтoйнa, обиколи социалните медии, пoлицaи ca я издирили и са я пoceтили в дoмa зa cтaри хoрa, къдeтo тя живee. Те обаче не са дошли, зa дa ѝ пoмoгнaт в мизeрния ѝ живoт, a зa дa ѝ търcят oбяcнeниe зa думитe й. Накарали я да подпише и предупредителен протокол, че занапред няма да участва в незаконни демонстрации.

Баба Стойна на протеста на 29 януари

"Възмутена съм! Аз ли съм заплахата за страната? Аз съм една възрастна жена, на 73 години съм, с куп болести, а петима или шестима полицаи се изсипаха при мен. Не съм се уплашила, но се стреснах - кога е било това нещо?! Мисля, че директорката на дома ги е повикала", разказа баба Стойна. Пенсионерката се притеснява, че е възможно и да бъде изгонена от дома за стари хора, в който е настанена, заради гражданската си позиция.

Скандалният случай с баба Стойна вероятно ще бъде използван от лидера на БСП Корнелия Нинова, която вече е поискала среща с пенсионерката, научи Lupa.bg. 

Междувременно на страницата си във Фейсбук столичанина Бранимир Янков е публикуван снимка на полицай, за който твърди, че е служител от 3-то РУ на МВР, който първи дошъл да „профилактира” и плаши баба Стойна.

Полицаят, който според столичанина Бранимир Янков е дошъл да "профилактира" пенсионерката в дома за стари хора. Текстът върху снимката е поставен от него

„Дойчландфунк“: Печалната гледка на обезлюдена България – а някога в този край кипеше живот!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...