Румен Гечев пред Беновска: За последно съм виждал Васил Божков в кабинета на премиера – А жестът, който водещата направи към него, не се нуждае от коментар

big_12d7c

„За последно видях г-н Васил Божков в кабинета на премиера Борисов, беше приел собствениците на футболни клубове – преди няколко месеца беше, видях го в новините“, припомни Румен Гечев в предаването „Беновска пита“ по Канал 3.

А жестът, който водещата направи към него, не се нуждае от коментар.

„Лицензът на „Национална лотария“ е издаден през средата на 2016 г., когато управлява кой? Г-н Борисов, а не хан Аспарух. Г-н Симеонов или е подведен, или това, което твърди, минава границите на здравия разум. Кога е издаден лицензът на Националната лотария? Средата на 2016 г., а г-н Симеонов, този изявен български политик, твърди, че някой е правил промени за тази лотария през 2013 г. Някой има психически проблеми, защото има 3 години разлика. Аз съм категоричен противник на хазарта.

Валери Симеонов лъже, аз направих едно силно изказване в НС, че този, който носи вина, че над 500 милиона лв. според държавата са отишли в частни ръце, са финансовият министър, министър-председателят“, каза икономистът.

Извадихме пред прожекторите в парламентарна зала проблемите, които избуяха през последните дни след груби управленски грешки, да не говорим за град Перник, който трябва да мине буквално през ада, за да реши проблемите си. Няма партия, която да не поиска вот на недоверие в такъв момент, и политическият удар върху управляващите бе нанесен, те са в агония.

Така обобщи резултатите от четвъртия неуспешен вот на недоверие на БСП за България срещу кабинета „Борисов 3“ тази седмица депутатът от БСП Румен Гечев в „Беновска пита“ по Канал 3. 

Според него това се вижда от мнението на хората в социалните мрежи и акциите им пред парламента, пише fakti.bg.

За разследването срещу Васил Божков и издадения лиценз на частната му „Национална лотария“, Румен Гечев обяви, че БСП не е правила законови промени в полза на лотарията му.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...