Продавач на илюзии: Борисов се опитва да се разграничи от мутренското си минало

borcher

И КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИТЕ?

Арестите взеха да ми идват в повече, а осъдителните присъди – в по-малко. Последните години много народ от мутрестите беше арестуван.

Арабаджиеви, Баневи, Митьо, другият, алкохолния Стайков, сега и Божков. И си ги държат!

За мен това е недопустимо. Защото на първо място, ги издържаме в арестите. Второ, показва, че прокуратурата изобщо не е подготвена с обвинения и обвинителни актове, то разследване, разследване, ама повече от година разследване си е жива некадърност или нежелание.

Какво ще стане, ако случайно съдът прецени, че всичкият този народ не е виновен? Някой наясно ли е колко милиона обезщетение ще трябва ние да плащаме? А и се създава впечатлението, че целта не е да бъдат осъдени, а изнудвани и притискани в ареста. Защото в ареста имат много по-малко права от затворниците.

Знам за капацитетът прокурорски и следователски. И въпреки това, за да задържиш някого, трябва да имаш данни за престъпление. Трябва да си подготвиш и доказателствата. Какво означава да държиш толкова време хора по арестите?

И да напомня – всичките тези са хора, които са си пили уискито с ГМР. И които са се отчитали на управляващите ежемесечно. И са си плащали за спокойствието. Бих приела активността на прокуратурата, ако я прилагаше и към мутрите, които управляват държавата.

И се създава впечатлението, че Борисов се опитва да се разграничи от мутренското си минало, като се прави на по-голям католик от папата. И да подхвърли други жертви, за да създаде впечатление за законност.

А всъщност той е най-големият и най-вредният. Защото нито Баневи, нито Арабаджиеви, нито Митьовците, нито Василовците могат да причинят на държавата толкова вреди, колкото едно некадърно и/или продажно решение на ГМР.

И ще призная Гешефффф, когато отиде да арестува най-голямата мутра в Банкя! Ако трябва, да пратим няколко преподаватели по право да го светнат какво е измяна, диверсия, престъпления срещу републиката, личността и геноцид!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...