Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Продавач на илюзии: Борисов се опитва да се разграничи от мутренското си минало

borcher

И КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИТЕ?

Арестите взеха да ми идват в повече, а осъдителните присъди – в по-малко. Последните години много народ от мутрестите беше арестуван.

Арабаджиеви, Баневи, Митьо, другият, алкохолния Стайков, сега и Божков. И си ги държат!

За мен това е недопустимо. Защото на първо място, ги издържаме в арестите. Второ, показва, че прокуратурата изобщо не е подготвена с обвинения и обвинителни актове, то разследване, разследване, ама повече от година разследване си е жива некадърност или нежелание.

Какво ще стане, ако случайно съдът прецени, че всичкият този народ не е виновен? Някой наясно ли е колко милиона обезщетение ще трябва ние да плащаме? А и се създава впечатлението, че целта не е да бъдат осъдени, а изнудвани и притискани в ареста. Защото в ареста имат много по-малко права от затворниците.

Знам за капацитетът прокурорски и следователски. И въпреки това, за да задържиш някого, трябва да имаш данни за престъпление. Трябва да си подготвиш и доказателствата. Какво означава да държиш толкова време хора по арестите?

И да напомня – всичките тези са хора, които са си пили уискито с ГМР. И които са се отчитали на управляващите ежемесечно. И са си плащали за спокойствието. Бих приела активността на прокуратурата, ако я прилагаше и към мутрите, които управляват държавата.

И се създава впечатлението, че Борисов се опитва да се разграничи от мутренското си минало, като се прави на по-голям католик от папата. И да подхвърли други жертви, за да създаде впечатление за законност.

А всъщност той е най-големият и най-вредният. Защото нито Баневи, нито Арабаджиеви, нито Митьовците, нито Василовците могат да причинят на държавата толкова вреди, колкото едно некадърно и/или продажно решение на ГМР.

И ще призная Гешефффф, когато отиде да арестува най-голямата мутра в Банкя! Ако трябва, да пратим няколко преподаватели по право да го светнат какво е измяна, диверсия, престъпления срещу републиката, личността и геноцид!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!