Обявиха 4-та степен опасност от коронавируса в България

Коронавирус Ухан

Болница в Ухан – Казват ли ни истината за това? Наистина ли е вирус или някакъв вид невротоксин? Вижте сами.

БРУТАЛНО: Китайските комунистически лидери принасят в жертва градовете, засегнати от коронавирус, за да спасят 11 други; Подготвени да приемат милиони жертви

България вдига опасността от мистериозния коронавирус на степен 4. Най-високата - по специално искане на премиера. ”Най високият код е до 5-та степен, предлага се да се мине на 4 степен”, обясни външният министър.

Премиерът Бойко Борисов изпраща държавния самолет "Спартан", за да прибере тримата български студенти, които искат да се върнат от Китай заради разпространяващия се коронавирус.

Това стана ясно след провела се спешна среща в Министерски съвет, свикана от Борисов и на която присъстваха външният министър Екатерина Захариева, здравният министър Кирил Ананиев, вътрешният министър Младен Маринов и финансовият министър Владислав Горанов.

Единият студент е с българско и германско гражданство и днес излита от Германия, а другите - момче и момиче, вече са във френското консулство в Китай и се очаква да излетят за Франция. Около 270 българи има в Китай, но никой не е търсил контакт с българското посолство. Според разпорежданията на Борисов и тримата ще бъдат прибрани в България с правителствения "Спартан" още утре и ще бъдат откарани във ВМА, където ще са под наблюдение 14 дни.

Здравният министър Кирил Ананиев обясни, че на ВМА вече с дадени указания как да се справя със съмнителните случаи.

"Пристигането на всички граждани от Китай и от други държави, но които са били в Китай, ще преминават през щателна медицинска проверка от кацането на самолета. Там ще има медицински екипи, термокамера. Хората с температура ще бъдат настанявани във ВМА. Тези, за които няма индикации за коронавируса, но въпреки това са пътували, ще бъдат поставени под домашна карантина и ще бъдат под наблюдение от джипито в рамките на 14 дни", обясни Ананиев.

Премиерът Бойко Борисов е призовал още българските граждани да не пътуват следващите няколко седмици до Китай, ако не е жизненоважно, както и да се сложи карантина на екипажите на корабите, които пристигат на пристанищата Варна и Бургас.

БРУТАЛНО: Китайските комунистически лидери принасят в жертва градовете, засегнати от коронавирус, за да спасят 11 други; Подготвени да приемат милиони жертви

Видеоклипове се появяват в социалните медии, показващи как хора в Китай падат мъртви по улиците (ВИДЕО)

Тъжна равносметка: 96 смъртни случая и близо 10 000 ареста на Фалун Гонг в Китай през 2019 г.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...