Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Обявиха 4-та степен опасност от коронавируса в България

Коронавирус Ухан

Болница в Ухан – Казват ли ни истината за това? Наистина ли е вирус или някакъв вид невротоксин? Вижте сами.

БРУТАЛНО: Китайските комунистически лидери принасят в жертва градовете, засегнати от коронавирус, за да спасят 11 други; Подготвени да приемат милиони жертви

България вдига опасността от мистериозния коронавирус на степен 4. Най-високата - по специално искане на премиера. ”Най високият код е до 5-та степен, предлага се да се мине на 4 степен”, обясни външният министър.

Премиерът Бойко Борисов изпраща държавния самолет "Спартан", за да прибере тримата български студенти, които искат да се върнат от Китай заради разпространяващия се коронавирус.

Това стана ясно след провела се спешна среща в Министерски съвет, свикана от Борисов и на която присъстваха външният министър Екатерина Захариева, здравният министър Кирил Ананиев, вътрешният министър Младен Маринов и финансовият министър Владислав Горанов.

Единият студент е с българско и германско гражданство и днес излита от Германия, а другите - момче и момиче, вече са във френското консулство в Китай и се очаква да излетят за Франция. Около 270 българи има в Китай, но никой не е търсил контакт с българското посолство. Според разпорежданията на Борисов и тримата ще бъдат прибрани в България с правителствения "Спартан" още утре и ще бъдат откарани във ВМА, където ще са под наблюдение 14 дни.

Здравният министър Кирил Ананиев обясни, че на ВМА вече с дадени указания как да се справя със съмнителните случаи.

"Пристигането на всички граждани от Китай и от други държави, но които са били в Китай, ще преминават през щателна медицинска проверка от кацането на самолета. Там ще има медицински екипи, термокамера. Хората с температура ще бъдат настанявани във ВМА. Тези, за които няма индикации за коронавируса, но въпреки това са пътували, ще бъдат поставени под домашна карантина и ще бъдат под наблюдение от джипито в рамките на 14 дни", обясни Ананиев.

Премиерът Бойко Борисов е призовал още българските граждани да не пътуват следващите няколко седмици до Китай, ако не е жизненоважно, както и да се сложи карантина на екипажите на корабите, които пристигат на пристанищата Варна и Бургас.

БРУТАЛНО: Китайските комунистически лидери принасят в жертва градовете, засегнати от коронавирус, за да спасят 11 други; Подготвени да приемат милиони жертви

Видеоклипове се появяват в социалните медии, показващи как хора в Китай падат мъртви по улиците (ВИДЕО)

Тъжна равносметка: 96 смъртни случая и близо 10 000 ареста на Фалун Гонг в Китай през 2019 г.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!