Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на... : Важно е да се знае цялата истина за тоталитарните режими, за да не ги допускаме повече

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на... баща си.

КАК КОМУНИЗМЪТ СЕЕ ХАОС В ПОЛИТИКАТА

Важно е да се знае цялата историческа истина за тоталитарните режими, но още по-важно е никога повече да не ги допускаме и остро да осъждаме всяко посегателство върху достойнството на човека. Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си във „Фейсбук“ по повод Деня за отдаване на почит на жертвите на комунистическия режим.

„Днес в България почитаме паметта на жертвите на комунистическия режим. Точно на 1 февруари преди 75 години са произнесени присъдите на Първи и Втори състав на престъпния Народен съд. Винаги съм казвал, че демокрацията и мирът са най-ценните неща в днешния свят.

Радостен съм, че сега българите живеят в разбирателство и взаимно уважение, но това не означава, че не трябва да помним подобни режими в човешката история и поуките от тях. Ето защо благодарение на усилията на правителството в новите програми за десетокласниците вече влиза изучаване на комунизма в България. Поклон пред паметта на жертвите на комунистическия режим“, пише още министър-председателят.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!