Естетиката на прокуратурата е като чувството им за справедливост

.
Иван Гешев и охраната му

Днес ми е много арт. Преди малко пуснаха снимки от картините на Васил Божков, които имали ”белези на движими ценности”. По стените се вижда Светлин Русев и други подобни... Аз пък попаднах на едни недвижими - чувството на естетика и професионализъм на главния прокурор Иван Гешев и екипа му.

 Ето ги нагледно:

Кадрите са от пресцентъра на прокуратурата. Акцент са хората, но това може да си го помисли само един лаик. Всъщност хората трябва да са поставени на „хубаво“ място за да позират за снимка.

.

Снимка 1 е от 28 януари 2020 г. На нея се разкриват изумителни интериорни решения, съобразени с централния елемент, с който е съобразено разполагането на картини, които е малко вероятно да имат белези на каквато и да било ценност.

В снимки от месец декември 2019 г. тези картини там ги няма. Явно е, че са нови и е още по-явно, че към тях има особено отношение.

Ако все пак не сте разбрали кой е „централният елемент“, видно от снимката нека поясня - --това е климатикът, еъркъндишънът, отоплително-охладителения уред, бялата техника, без която не можем…

Видно от интериорното решение до уреда има поставено произведение на изкуството, което е съобразено с местоположението на климатика. Второто произведение на изкуството, е съобразено с местоположението на първото, въпреки правите линии на пропорции на стоящата по-долу библиотека, към която ще се върнем на края.

.На снимка 2, която е от днес, вече някой явно е усетил кофти естетиката и кадърът и хората са изместен леко в дясно спрямо секцийката, за да изглежда, че картината е центрирана спрямо библиотеката.

Както в първата, така и във втората снимка се вижда, че художественото изображение на устремени военни е преценено като изключително подходящо и необходимо да допълни внушението от тържествените събития представяни ни от държавното обвинение, а именно срещата на главния прокурор с различни хора.

.В допълнение и потвърждение е и снимка 3, на която отново виждаме акцентиране върху баталната сцена над шарената библиотека, но пък пак се вижда климатика. Кадърът е от преди 7 дни. Тук има и друг акцент - т.нар. американски формат на кадъра, в който присъстващите лица са отрязани до коленете. Авторът явно е опитал да подчертае, че едната дама е от американското посолство. Другата дама е Сийка, говорител на прокуратурата, която не е ясно какво прави в кадъра. Или поне на мен не ми е ясно.

Умишлено или не кадърът не е с чак с толкова висока резолюция, че да се види какви прОчетини книги е подредил главния ни прокурор в мястото за протоколни снимки, но въпреки това отчетливо се виждат два тома озаглавени „СТАЛИН“.

Моля, ако разпознаете другата литература помогнете да разчета скритите послания, вложени от пресслужбата на държавното обвинение, която освен, че плагиатства от уикипедия, публикува ЕГН-тата на няколко души след теча на данни от НАП, вчера пусна и СРС-та, които пък твърди, че не били такива.

Какво ни казват скритите послания във визия на човека, който чете за Сталин, а картините му са на кестерме заради климатика в стаята.

Облеклото няма да коментирам, абсолютно си кореспондира с интериора. Чувстото за естетика на главния прокурор Иван Геше и екипа му са съизмерими с убеждението им, че въздават справедливост.Заявката за трайно и напоително присъстиве нон-стоп явно ще минава и през такива кадри...

Благовеста Фармаконова

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...