Гешев: Ще изправим пред българския съд всички олигарси от криминалния преход

geshev5555

Обещах на българските пенсионери да реша проблема с телефонните измами. Ако ние не можем да се оправим с този проблем, какво друго да се направи в тази държава! Това каза главният прокурор Иван Гешев във връзка с акциите от последните дни, пише Novini.bg.

„От края на миналата година, когато проведохме акции има само една телефонна измама. Аз изпълнявам обещанията си към българските граждани и се справяме доста успешно. Имаме 60% намаление на тези престъпления“, отчете главният прокурор.

Той коментира и акцията срещу бизнесмена Васил Божков.

„Не съм запознат с подробности от разследването, защото не съм наблюдаващ прокурор. Няма да коментирам досъдебно производство. Аз отговарям за целите и стратегиите“, подчерта обвинител номер едно.

„Българските граждани искат справедливост и ние им я даваме. А сега някакви хора, за които е ясно какви са, изведнъж стават жертви, как така се страхуват толкова много тези олигарси от криминалния преход? Защо не се страхуват хората, които живеят в мизерия и не могат да си плащат данъците, защото едни други спестяват половин милиард лева? Правим така, че да изправим пред българския съд всички хора, за които има данни за криминални деяния“, коментира Гешев.

„Ще направим всичко възможно, за да си приберем г-н Божков и ще направим така, че да не се страхува. Ако трябва ще му осигурим и психологическа помощ“, добави той. Главният прокурор призна, че е имал обаждане от Валентин Златев, но е отказал среща.

„Аз с такива хора не се срещам. Срещам се с обикновени хора, защото съм обикновен човек и ме интересуват проблемите на обикновените хора. Работата ми и на прокуратурата е да защитава интересите на гражданите!“, отсече Иван Гешев.

Д-р Николай Михайлов: Няма такава мафия! Главният прокурор се прави на президент

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...