Левскар: Бойко, идваме за тебе и онези в парламента, гледай да не ви хване грип утре

Синята общност буквално ври и кипи над 50 000 фена утре в 12:00 часа се събират пред Парламента във Фейсбук има вече създадено събитие в което сините фенове буквално се организират от часове, а коментарите са, че Борисов трябва да бъде свален от власт незабавно, защото е вреден за България, българският спорт и футболен клуб “Левски”

Ето какво написа един от сините фенове, който призовава и всички българи в България да излязат по площадите утре, за да му свърши мачът на Борисов завинаги. Публикуваме без редакции:

“Братя, явно удари часът, Ние сме фенове на които в момента разчита цяла България да излезем и да ги оттървем от терора на Герб. Трябва да сме единни, наясно съм, че някои от вас харесват Борисов, че други са на хранилка в тяхната партия, но ФК “Левски” е институция и не е собственост на Борисов или Пеевски.

Нашият собственик на любимият ни клуб се казва Васил Божков, който в момента е буквално заточен зад граница, а тук Прокуратурата и МВР разграбват всичко, което има. Не знам как така не са влезли още и в офисите на “Герена”, но съм сигурен, че явно все още не са сетили. Затова преди да убият буквално футболният ни клуб да излизаме и да ги сваляме тези разбойници.

Не става така, време е да му покажем на Борисов, че мачът му свърши и няма значение дали ще падне утре или следващият месец. Нашите братя, сестри, майки, бащи и приятели са в чужбина, защото тук в България не виждат бъдеще, е да го изковем веднъж завинаги това бъдеще в нашата България още утре в 12:00 часа пред Парламента!

Аз ще бъда там и ще се боря не само за ФК”Левски”, а за цяла България. И се моля в момента Борисов и целият му парламент утре да не се разболеят от някой грип, защото твърдо съм решил да им кажа всичко лице в лице, гледайки ги право в очите.  Какво може да направим всички ли, да излизаме навсякъде в България и да ги приключваме, стига вече Тирания и бедност, часът удари”

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство