Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Левскар: Бойко, идваме за тебе и онези в парламента, гледай да не ви хване грип утре

Синята общност буквално ври и кипи над 50 000 фена утре в 12:00 часа се събират пред Парламента във Фейсбук има вече създадено събитие в което сините фенове буквално се организират от часове, а коментарите са, че Борисов трябва да бъде свален от власт незабавно, защото е вреден за България, българският спорт и футболен клуб “Левски”

Ето какво написа един от сините фенове, който призовава и всички българи в България да излязат по площадите утре, за да му свърши мачът на Борисов завинаги. Публикуваме без редакции:

“Братя, явно удари часът, Ние сме фенове на които в момента разчита цяла България да излезем и да ги оттървем от терора на Герб. Трябва да сме единни, наясно съм, че някои от вас харесват Борисов, че други са на хранилка в тяхната партия, но ФК “Левски” е институция и не е собственост на Борисов или Пеевски.

Нашият собственик на любимият ни клуб се казва Васил Божков, който в момента е буквално заточен зад граница, а тук Прокуратурата и МВР разграбват всичко, което има. Не знам как така не са влезли още и в офисите на “Герена”, но съм сигурен, че явно все още не са сетили. Затова преди да убият буквално футболният ни клуб да излизаме и да ги сваляме тези разбойници.

Не става така, време е да му покажем на Борисов, че мачът му свърши и няма значение дали ще падне утре или следващият месец. Нашите братя, сестри, майки, бащи и приятели са в чужбина, защото тук в България не виждат бъдеще, е да го изковем веднъж завинаги това бъдеще в нашата България още утре в 12:00 часа пред Парламента!

Аз ще бъда там и ще се боря не само за ФК”Левски”, а за цяла България. И се моля в момента Борисов и целият му парламент утре да не се разболеят от някой грип, защото твърдо съм решил да им кажа всичко лице в лице, гледайки ги право в очите.  Какво може да направим всички ли, да излизаме навсякъде в България и да ги приключваме, стига вече Тирания и бедност, часът удари”

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!