Левскар: Бойко, идваме за тебе и онези в парламента, гледай да не ви хване грип утре

Синята общност буквално ври и кипи над 50 000 фена утре в 12:00 часа се събират пред Парламента във Фейсбук има вече създадено събитие в което сините фенове буквално се организират от часове, а коментарите са, че Борисов трябва да бъде свален от власт незабавно, защото е вреден за България, българският спорт и футболен клуб “Левски”

Ето какво написа един от сините фенове, който призовава и всички българи в България да излязат по площадите утре, за да му свърши мачът на Борисов завинаги. Публикуваме без редакции:

“Братя, явно удари часът, Ние сме фенове на които в момента разчита цяла България да излезем и да ги оттървем от терора на Герб. Трябва да сме единни, наясно съм, че някои от вас харесват Борисов, че други са на хранилка в тяхната партия, но ФК “Левски” е институция и не е собственост на Борисов или Пеевски.

Нашият собственик на любимият ни клуб се казва Васил Божков, който в момента е буквално заточен зад граница, а тук Прокуратурата и МВР разграбват всичко, което има. Не знам как така не са влезли още и в офисите на “Герена”, но съм сигурен, че явно все още не са сетили. Затова преди да убият буквално футболният ни клуб да излизаме и да ги сваляме тези разбойници.

Не става така, време е да му покажем на Борисов, че мачът му свърши и няма значение дали ще падне утре или следващият месец. Нашите братя, сестри, майки, бащи и приятели са в чужбина, защото тук в България не виждат бъдеще, е да го изковем веднъж завинаги това бъдеще в нашата България още утре в 12:00 часа пред Парламента!

Аз ще бъда там и ще се боря не само за ФК”Левски”, а за цяла България. И се моля в момента Борисов и целият му парламент утре да не се разболеят от някой грип, защото твърдо съм решил да им кажа всичко лице в лице, гледайки ги право в очите.  Какво може да направим всички ли, да излизаме навсякъде в България и да ги приключваме, стига вече Тирания и бедност, часът удари”

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...