Започна се! Футболни фенове от цяла България се обединяват за да разкарат Борисов от властта

Футболни фенове от цяла България готвят мащабен протест в делничен ден, който трябва буквално да свали Бойко Борисов от власт, коментират хора от службите, които са активирани от началниците си да слухтят навсякъде кои хора ще са тарторите на протеста, за да могат да го пресекат в зародиш.

Над 40 000 – 50 000 човека ще се съберат в София до няколко дни, като от службите коментират, че няколко олигарси са се разбрали да плащат на поне 10 000 човека прилични дневни надници, за да има постоянно присъствие както пред вратите на Парламента, така и пред вратите на министерски съвет.

Притеснението на службите е че дори агитката на Левски вече не може да бъде контролирана, защото онези които са верни на Борисов буквално са били отстранени от тайните чатове и форуми и няма какво да му докладват в момента.

Според службите футболните фенове имат за задача да дестабилизират държавата, да се бият с полицията и жандармерията и да трошат буквално всичко по пътя си до момента в който Бойко Борисов обяви, че си подава оставката за пореден път.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...