Пазете президента!

Схемата е ясна: Горанов се готви за премиер, а Борисов за президент

Семейни войни или нещо повече?

Поглед.инфо/ Отчетът за свършеното от президентската институция през изминалата година се оказа длъшък, отне почти час. Липсваха емоции и изненади – когато заемаш представителна държавна длъжност, нямаш право на собствена позиция, пред микрофоните трябва да си сдържан и да проявяваш такт, дори ако публиката не те слуша.

И все пак, неловко е да гледаш здрав и умен мъж, който разказва с какви бюрократщини се е занимавал. Сигурно с право не е подписвал законите на правителството... А нещо промени ли се в страната без суверинитет? Тези обяснения сякаш подчертават безсилието на институцията. В охолни и спокойни времена върви да прояваш дипломатичност, но дали точно сега подобно поведение отива на главата на републиката, избран от бедния народ... Ние сами виждаме, че държавата я гътна мафията... Не потвърждавайте факта, а ни дайте цели, смисъл да се борим за България! Или не е така?

Журналистите питаха за това и онова - колкото да покажат, че не са проспали вялото събитие. На тях чорбаждиите – шефове на телевизии и вестници, не им плащат да слушат и разсъждават... Те имат друга работа, сериозна - да подпират съвременната демокрация. Откакто превратаджиите през 1989 година я изродиха, тя си остава простичка и податлива, за да приляга на всички, особено на богатите... Даже да се задържи права не може без чужда помощ.

И все пак, уважаемият господин президент е първият човек от тридесет години насам, на когото високият пост му отива. Да, не притежава власт, но той е личност. И може би е достатъчно силен, за да не се даде на блатото, в което сме нагазили, да го погълне? Може би дори ще ни изведе на твърда земя? На мен поне ми се иска да му вярвам.

Уличниците и бандитите не обичат военните, не случайно първата им работа, след като получиха страната, бе да се разправят с армията. За тях мисълта за ред, благоразумие, дисциплина и родолюбие е непоносима. Дали не по тази причина те забълваха змии и гущери срещу офицера?

И кой само разпространява клевети в държавна измяна, пеняви се за морал и отговорност?! Макар да сме заспал и продаден народ, ние знаем кой какви ги е вършел.

Поне затова трябва да защитим президента. Като че ли този човек е първият, опълчил се на мафията след десетилетията на кражби и предателство. И може би той ще бъде достатъчно силен, за да ни измъкне? Заспали и продадени сме, но надежда ни трябва.

Схемата е ясна: Горанов се готви за премиер, а Борисов за президент

Бащата на валутния борд Стив Ханке предупреди: Бойко Борисов ФАЛИРА България!

Д-р Николай Михайлов за атаката срещу Радев: Това е противоконституционен разгул! Зъл театър!

Бащата на валутния борд проф. Стив Ханке предупреди: Брюксел ви натиска за еврото, за да отмъкне валутните резерви на България

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...