Профилактичният бой по Радев е бой по българския народ

Радев Гешев

Милен Милушев

Грам не се съмнявам, че мачкат президента Радев по заповед от САЩ.

Не беше техният кандидат, а на всичкото отгоре, макар и с половин уста, се противопостави на американските гаулайтери- юридическата съветничка на посланик Мустафа и зам. – държавния секретар на САЩ, които довтасаха тук да ни нареждат как да си променяме Конституцията и как да преследваме всеки, който не се подчинява на Белия дом във Вашингтон.

Ударът със смешните записи на Радев как обсъжда с генерал назначение на Деси Радева преди 6 години, още преди да се оженят, дойде точно за отчета на президента на тригодишния му мандат. Нагласено. Шито с бели конци. Както обвиненията в шпионаж на руски дипломати, които правят точно това, което правят всички дипломати. Не случайно днес Радев определи държавата ни с “НАРУШЕН СУВЕРЕНИТЕТ”. Разбира се, не е точен, не смее да каже, че изобщо нямаме суверенитет.

Защото нямаме. Американците ни го отнеха, разполагайки тук военни бази. Радев се въздържа от остри позиции, но диктаторът САЩ помни, че той искаше държавата ни да купи шведски самолети Грипен, вместо американските бараки Ф16. Днес Радев деликатно и това спомена: ‘Ролята на НАТО не е това едни държави да са производители, а други само купувачи’.

Мачкат Радев, за да го сплашат да не би случайно да се вслушва в народа и да го поведе. Вижте какво казва електоратът за приемането на еврото-над 50 на сто от хората не го одобряват, защото цените ще скочат двойно, а доходите ще паднат кумулативно двойно. Достатъчно е президентът да се застъпи за народа с идея за референдум и ще настане Апокалипсис за евроатлантиците. Защото референдум за еврото логично ще постави на дневен ред и референдум за НАТО. И референдум за американските военни бази тук. Защо не и референдум за Народен съд за виновниците за Третата национална катастрофа, наречена Преход, разрушила държавата икономически, социално, демографски, културно. Преход-кстастрофа, който остави хората без вода, без енергийна сигурност, без въздух дори… Ако президентът Радев застане на страната на народа, може би имаме шанс да върнем нацията и държавата към живот. Американците го знаят. Затова профилактично го ритат по кокалчетата с някакви жалки записи и малоумни обвинения… Казват му: “Не заставай на страната на народа, слушай и изпълнявай безпрекословно каквото ти каже американската посланичка Херо Мустафа”.

Всъщност профилактичният бой по Радев е бой по българския народ.

Евроатлантическа сурва.

Милен Милушев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...