30 млн.лв. бонуси за течовете на данни на 5 млн. българи и над 20 несъбрани млрд.лв., от НАП не отричат

След като през 2019 г. НАП стана причина за изтичането не просто на ЕГН-тата, а и на кредитните, данъчните и другите данни на 5,1 млн. български граждани, а и си призна, че не може да събере над 20 млрд.лв. дължими към хазната – например десетки милиони от близки до властта издатели, продължава скандалната практика на бонуси за нейните служители.

Напомняме, че над 10 000 лв. е декларираният месечен доход на шефката на НАП Галя Димитрова, която не само не подаде оставка, а дори не пожела да прекъсне ваканцията си покрай катастрофите в институцията, която некадърно управлява. Само напомняме, че над 20 страни в ЕС начело с Германия спряха обмена на всякаква информация с България заради неадекватността на НАП, в която от друга страна потънаха и над 3 млн. лв. от еврофондовете за информационни системи.

За 30-те млн.лв.бонуси алармира Боец. 19 минути провери официално инфомацията в НАП, откъдето не открекоха, а коментираха: „Около 150 млн.общо са заплати и ДВПР (б.р. тук се крият бонусите) годишно“.

Снимка: Капитал

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://19min.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...